Diskusjon:Fortet ved Vechten

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hva betyr bestykning her?[rediger kilde]

I denne setningen:

«Rundt 1885 var det beregnet for en bemanning på ca 620 og hadde en bestykning på ca. 80»

-hva betyr bestykning? Er det antall kanoner? I såfall kanskje greit å skrive det mer direkte? mvh - Ulf Larsen 30. jan 2008 kl. 15:13 (CET)

Det nederlandske ordet som er brukt er geschut, det er nokså romslig. Kan være alt fra luftvernkanoner til ISU-122 og Sturmgeschütz III. Derfor våget jeg meg ikke til en nærmere oversettelse. Kanoner virker ikke ulogisk - vil du ta deg av det som for meg er en slags gordisk knute? Noorse 31. jan 2008 kl. 21:54 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fortet ved Vechten. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 19:36 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fortet ved Vechten. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 12. nov. 2017 kl. 06:25 (CET)[svar]