Hopp til innhold

Diskusjon:Fort Uitermeer

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

kanalen 's Gravenlandsevaart[rediger kilde]

Hei, har du snublet her eller skal det være en enkeltstående s med apostrof? mvh - Ulf Larsen 27. feb 2008 kl. 13:32 (CET)

Denne setningen:

«Et rundt, bombesikkert tårn ble føyd til i 1845.»

-er jeg litt usikker på. Bombesikkert er vel forsåvidt ikke feil, men vanligvis snakker vi jo om bomberom. En hærmann (jeg har marinebakgrunn) hadde kanskje hatt et bedre uttrykk å komme med her. Du kan vel eventuelt la det stå inntil videre, men ha det i tankene... mvh - Ulf Larsen 27. feb 2008 kl. 13:45 (CET)

Joda, 's er korrekt, er forkortelse for des. Er enig med deg i bombesikkert også, etter hva jeg har forstått er her hele tårnet bygget slik at det skal tåle mye, og ikke bare et rom i tårnet - derfor den noe rare oversettelsen... Har vi noen hærfolk her? Noorse 27. feb 2008 kl. 23:42 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fort Uitermeer. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 19:35 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fort Uitermeer. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 12. nov. 2017 kl. 06:25 (CET)[svar]