Diskusjon:Foreningen for omplassering av dyr

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Beskyttet[rediger kilde]

Jeg har beskyttet siden slik at uinnloggede og nyopprettede brukere ikke kan redigere. Evt. forslag til endringer/forbedringer av artikkelen kan legges her på diskusjonssiden. Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 18. mar 2012 kl. 22:24 (CET)

Er det altså slik at fakta ikke skal stå på wikipedia?

Fakta er faktisk det at FOD har omplassert en hund de ikke har rettigheter til!Dette usignerte innlegget ble skrevet av 81.166.35.18 (diskusjon · bidrag) 19. mar 2012 kl. 16:30 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Artikkelen skal inneholde en objektiv presentasjon av foreningen. Wikipedia er ikke en blogg eller et diskusjonsforum, se gjerne Wikipedia:Hva Wikipedia ikke er. Anne-Sophie Ofrim (diskusjon) 19. mar 2012 kl. 17:13 (CET)


Om man ser bort fra egne kategorier om kontroverser (som jo forekommer på den engelskspråklige delen av Wikipedia) så er det vel likefullt et faktum at en hund er omplassert fra FOD uten gyldig omplasseringsvedtak fra Politiet? Med mindre man ser på TV2 som en blogg/diskusjonsforum hadde det vært på sin plass å inkludere en link til saken. Arnt-W
Fakta kan være OK, men de bør være av interesse om 10-15 år fra nå. Smånotiser har sjelden så stor tyngde. --Bjørn som tegner (diskusjon) 19. apr 2012 kl. 23:10 (CEST)