Diskusjon:Forbundsrepublikken Tysklands fortjenstorden

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Det må da hete fortjensteorden??? Det er ikke noe på norsk som en en fortjenst... --PaulVIF 5. mai 2008 kl. 20:51 (CEST)

Jo, f.eks. vår egen Kongelige Norske Fortjenstorden. Flytter du artikkelen tilbake til det korrekte? Jeg var i gang med å fylle ut mer. Monosefal 5. mai 2008 kl. 20:55 (CEST)
Det må være fordi jeg aldri har gjort noen «fortjenest» i hele mitt liv. Men nå vil ikke nødvendigvis en parallellføring til norske navn gi en riktig oversettelse, ref St. Olavs Orden, i dag ville ha fått navnet St. Olavs orden, om man skal følge Språkrådet, ref denne diskusjonen fra Tinget i fjor. Men hvis man gjerne vil operere med «fortjenst», så gjerne for meg, så lenge jeg slipper ... Måtte bare spørre, ordener er ikke noe for meg. Trodde faktisk det var skrivefeil ... --PaulVIF 6. mai 2008 kl. 15:23 (CEST)
Helt greit, det. Er ikke særlig ordensbehengt selv, og heller ingen tilhenger av kansellistil, men har etterhvert fått med meg noe av den innarbeidede terminologien når det gjelder ordensvesen. Går det an å få tittelen på artikkelen tilbakestilt til det opprinnlige? Finner ikke ut av hvordan det kan gjøres. -Monosefal 6. mai 2008 kl. 21:35 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Forbundsrepublikken Tysklands fortjenstorden. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 19:10 (CEST)