Diskusjon:Forbrenningsmotor

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikkelens tilstand[rediger kilde]

Noe bør gjøres med denne artikkelen. På dette tidspunktet: [1] var artikkelen en kort, men grei redegjørelse for hva en forbrenningsmotor er og lenker til de viktigste typene. Nå inneholder artikkelen 20% dårlig norsk om stempelmotorens virkemåte, 70% klipp-og-lim fra den engelske artikkel om intern forbrenningsmotor og 10% er resten av den gamle artikkelen som har blitt stående i bunnen. I tillegg har det ikke skjedd noe særlig her på en måneds tid.

Det jeg har mest lyst å gjøre er å resette til den versjonen jeg lenket til over, flytte det ferdig oversatte om stempelmotorer inn i stempelmotor og jobbe videre med det der og evt. jobbe inn det som er oversatt som handler om forbrenningsmotorer generelt inn her. Noen som har noen synspunkter? Harald Hansen 27. okt 2005 kl.20:21 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Forbrenningsmotor. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 11. jul. 2017 kl. 09:55 (CEST)[svar]