Diskusjon:Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

http://www.endtime.net/kinfo.htm

Disse virker da som en gjeng med likesinnede personer. Går ut fra at 'Kristen informasjonstjeneste' (informasjon, ja.. joda.) har koblinger til denne bevegelsen i og med at de hater jesuitter og tror at EU er kontrollert av katolikker? Joffeloff 6. jun 2006 kl.12:51 (UTC)

Kristen informasjonstjeneste (KI) er fundamentalistisk, og mot EU og EØS, men er ikke sikker på at de og FME er "likesinnede". Bl.a. ser det ikke ut til at FME fremstår som kristne, og hjemmesiden deres tyder på at de ikke er interessert i Dyret eller i EU som en manifestasjon av Dyret, slik KI er[1]. Pål Jensen 30. sep 2011 kl. 10:53 (CEST)

Vel, Joffeloff.

For det første kan du slå opp i en norsk ordbok og finne ut hva en jesuitt er?

Da vil du nok bli overrasket? Der står det bl.a. at jesuitter er individer som benytter tvilsomme metoder for å nå sine mål. De er også knyttet til et brorskap (pavens lakeier) -om du vil.

Vennlig hilsen
Hydrogenfantomet.
ps:
At en side med opplysninger skal være objektiv, ja, men det betyr ikke at man kan skrive hva som helst om nålevende personer som er direkte feil -her på Wikipedia. Derfor har jeg redigert noe nonsens som stod skrevet her! Bl.a. nonsens fra SV,s monitor, som er alt annet enn objektiv.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Hydrogenfantomet (diskusjon · bidrag) 16. sep 2006 kl. 18:30 (UTC) (Husk å signere dine innlegg!)

NPOV "Det stemmer ikke jfr." osv. er klart NPOV, og må evt. skrives om til "noe organisasjonen selv benekter", e.l. --Oslogin 25. sep 2006 kl. 10:54 (UTC)

Det var så mye rart i den redigeringen at jeg har tilbakestilt den i sin helhet, så får Hydrogenfantomet heller ta det opp her for å få til de endringer han mener må gjøres. __meco 25. sep 2006 kl. 11:33 (UTC)

Referanser[rediger kilde]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Folkeaksjonen mot EU-medlemskap. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jun. 2017 kl. 10:42 (CEST)