Diskusjon:Folk er folk

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Norske EØS midler til Romania[rediger kilde]

Jeg synes dette blir litt utenfor artikkelens tema (de arbeider vel med romfolks situasjon i Norge) og kan framstå litt polemisk mot organisasjonen. Mvh. Iselilja (diskusjon) 20. apr 2013 kl. 12:20 (CEST)

Hva jeg la til må gjerne omformuleres, men jeg mener det på en eller annen måte bør nevnes i artikkelen, organisasjonen Folk er folk hevder jo at Norge bør gi mer, mens fakta er at vi allerede gjennom EØS-avtalen overfører betydelige beløp til blant annet Romania. Mvh - Ulf Larsen (diskusjon) 20. apr 2013 kl. 12:36 (CEST)
Det du nevner blir vel en form for "kritikk mot organisasjonen". Til en slik kritikk-seksjon synes jeg man helst bør ha referanser som spesifikt kritiserer "Folk er Folk" og skrive det på formen "Folk er Folk" har vært kritisert av A for å hevde B eller lignende. Wikipedia bør etter min mening primært referere andres kritikk og innvendinger mot et artikkelobjekt, ikke ha egne "hjemmesnekrede" innvendinger. Jeg fant artikkelen som siteres på nett nå og jeg synes ikke det virker som den artikkelen har noe særlig krtikk mot Folk er Folk. Mvh. Iselilja (diskusjon) 20. apr 2013 kl. 13:37 (CEST)
Jeg mener det ikke er kritikk mot organisasjonen Folk er folk, og det er heller ikke min hensikt, om det er dårlig formulert så må det gjerne omformuleres. Samtidig mener jeg det bør være relevant og av interesse for leserne å vite at Norge faktisk gir store summer til Romania, når en organisasjon hevder at en minoritetsgruppe fra dette landet behandles dårlig. På sin nettside så skriver jo organisasjonen at: «Mange gode krefter står klare til å gi de fattige utlendingene den hjelpa de har krav på som mennesker.» Samtidig er det slik at de som EØS-borgere kan bevege seg fritt, men selv må ha midler til opphold om de drar fra det landet de er borgere av, og samme land får da betydelige midler fra Norge. Hva Folk er folk krever er med andre ord til dels innfridd og det bør vel være relevant å nevne? Mvh - Ulf Larsen (diskusjon) 20. apr 2013 kl. 14:13 (CEST)
Uansett er det ingen stor sak for meg, så om mine argumenter ikke synes tungtveiende nok så er det greit for meg at det fjernes. Mvh - Ulf Larsen (diskusjon) 20. apr 2013 kl. 17:57 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Folk er folk. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jun. 2017 kl. 10:40 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Folk er folk. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. mai 2019 kl. 16:03 (CEST)[svar]