Diskusjon:Flyulykken på Kebnekaise

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fatter ikke at Siv (mytologi) kan være riktig lenke til flyets navn. Kanskje flyet kan være oppkalt etter Siv her, men det virker likevel misvisende å lenke til en artikkel som ikke handler om flyet. Kronny (diskusjon) 18. mar 2012 kl. 09:24 (CET)

Hvis flyet er oppkalt etter gudinnen, er det ikke misvisende, men korrekt. Men hvis flyets navn ikke henviser til gudinnen, er lenken selvsagt feil. --Finn Bjørklid (diskusjon) 18. mar 2012 kl. 09:28 (CET)
Alle Lockheed Martin C-130 Hercules-flyene tilhørende det norske Forsvaret er oppkalt etter gudinner i norrøn mytologi. Se bare til de tre andre flyene, Frigg, Idunn og Nanna. Jeg mener det er korrekt å lenke til artikkelen om navnet i mytologisk forstand. - Børge Wennberg (diskusjon) 18. mar 2012 kl. 19:11 (CET)
Jeg synes det er best å forklare dette i artikkelteksten og skille fartøynavnet fra lenken til det det er oppkalt etter, f.eks. slik:
Det vil vel da tilsvare slik vi gjør det med skip: Fartøynavn i anførselstegn (og eventuelt lenket for egen artikkel om fartøyet, dersom det er aktuelt). Vennlig hilsen, Ordensherre (diskusjon) 18. mar 2012 kl. 19:31 (CET)
Eller ikke. Fly er ikke båter, hva flyet heter er så uvesentlig at det er fullkomment tilstrekkelig at det er borgjemt i en liten infoboks. Pål N. (diskusjon) 18. mar 2012 kl. 20:07 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Flyulykken på Kebnekaise. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jun. 2017 kl. 10:28 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Flyulykken på Kebnekaise. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 18:39 (CEST)[svar]