Diskusjon:Fjodor Jemeljanenko

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fletting?[rediger kilde]

Jeg forstår ikke forslaget om fletting, siden siden det er foreslått flettet til, ikke eksisterer. Russiske navn bør ha artikkelen sin under norsk transkripsjon av det russiske navnet, derfor bør artikkelen flyttes til Fjodor Jemeljanenko.Barend 14. feb 2010 kl. 14:27 (CET)

Jeg tror forslagstilleren mener at navnet er feil i norsk språkbruk, svenskene bruker også Fjodor Jemeljanenko. Vi døper den om, tenker jeg. Finn Bjørklid 14. feb 2010 kl. 14:32 (CET)

Dette mener jeg er helt, helt feil. Som det står i navnkonvensjonen til Wikipedia: "Hovedregelen er at artikler skal ligge under navnet flest personer vil forvente at artikkelen ligger under. Derfor har vi artikler som ligger under Bill Clinton (ikke William Jefferson Clinton), Lewis Carroll (ikke Charles Lutwidge Dodgson) og elg (ikke Alces alces)." Og det er definitivt Fedor Emeliankenko navnet folk flest kjenner til. Har ingenting imot å ha med transkripsjonen i artikkelen slik de har gjort på den engelske, men ingen i MMA miljøet har noensinne hørt om Fjodor. Jeg mener ikke å være frekk eller sarkastisk her. MMAFix 16. feb 2010 kl. 09:22 (CET)

Det er etablert praksis å bruke norske transkripsjonsregler for russiske navn. På tinget diskuteres for øyeblikket transkripsjonsregler for ikke-russisk kyrillisk. Hvis du går inn for å endre reglene for russisk kyrillisk også, foreslår jeg at du tar det opp der.Barend 16. feb 2010 kl. 17:01 (CET)

Jeg ser at det er en diskusjon der, men slik jeg ser det er det stor uenighet der og det er lite tvilsomt at det blir enighet. Jeg konsentrere meg om denne og mener at Fedor Emelianenko er det korrekte med henvisning til navnkonvensjonen. Jeg er ikke ute etter å endre noen regler. Jeg ser at det er flere som nevner at det ikke er nødvendig å følge transkripsjoner slavisk. Etter det jeg ser er det kun Wikipedia som benytter seg av denne formen for navnet. Alle andre medier, aviser, tidsskrifter ol. benytter Fedor Emelianenko, dermed er det rimelig å tro at majoriteten forventer å finne artikkelen under det navnet, som også er det navnet han selv benytter. MMAFix 17. feb 2010 kl. 09:17 (CET)

Hvem i HULESTE kaller han Fjodor??? Dette er ikke ringenes herre!! Alle vet at han heter Fedor Emelianenko!! At noen har funnet opp Fjodor er bare helt latterlig.. Jeg heter da det samme uansett hvilket land jeg er i. Sorry dere Wiki-nerder. Alle vi som er fans av Fedor protesterer.. Når til og med NRK bruker Fjodor pga. denne teite omskrivelsen.. går det for langt.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fjodor Jemeljanenko. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 17:53 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fjodor Jemeljanenko. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. okt. 2017 kl. 00:55 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fjodor Jemeljanenko. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 16. jul. 2018 kl. 09:21 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fjodor Jemeljanenko. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 17. feb. 2021 kl. 04:23 (CET)[svar]