Diskusjon:Fantasillion

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 30. november 2015, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Hunneråhælvett[rediger kilde]

Her kunne man ha lagt til det mye brukte trønderske utrykket "Hunneråhælvett" (hundredeoghelvete), vanligvis brukt til å beskrive en hastighet over 100+ km/t, men benyttes også om lavere hastigheter som beregnes som rask i forhold til konteksten. En mann som løper gjennom en butikk, der hvor det er vanlig med hastigheten "gangfart", kan betegnes med å ha hastigheten "hunneråhælvett". Dog er det mest brukt til å beskrive en hastighet ved bilkjøring; "Æ kjørt i hunneråhælvett gjennom østerdal'n". Dette usignerte innlegget ble skrevet av 80.213.23.251 (diskusjon · bidrag) 8. okt 2011 kl. 17:19 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

«Fantasillion» er et uttrykk for et stort (an)tall. «Hunneråhælvett» er et uttrykk for en høy hastighet. Jeg syns overhodet ikke det siste er relevant i en artikkel om det første. - Soulkeeper 8. okt 2011 kl. 21:35 (CEST)