Diskusjon:Familien Wiltersen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Rangering[rediger kilde]

Jeg ser at personene er oppført etter navn. Hva med å ta de etter alder, dvs. først hr. og fru Wiltersen, og deretter barna nedover i den rekkefølgen de er født? Jeg tror ikke det blir mindre oversiktlig. Gulla og Ronny er forøvrig så viktige personer at de burde få kortere beskrivelse her, med lenke til «hovedartikkel». Mewasul 6. jan 2008 kl. 11:58 (CET)

Ja, jeg er enig. Inntil videre samlet jeg de kun for å fjerne alle småartiklene, men etterhvert skal jeg prøve å få forbedret artiklene litt. Jeg har ikke for stor kjennskap til Harry Potter-bøkene (selv om jeg har lest dem), så all hjelp mottas med takk. Det er nok å ta tak i når det gjelder artikler om Harry Potter-relaterte emner. --EivindJ 6. jan 2008 kl. 15:00 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Familien Wiltersen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jun. 2017 kl. 05:45 (CEST)