Diskusjon:Førerkort/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Mikroskriften[rediger kilde]

Vil gjerne vite litt mer om det samiske diktet som visstnok har kommet på kortet i mikroskrift. Kan noen bekrefte dette og kanskje til og med oversette strofen(e)? Påstanden leste jeg her: http://no.wikipedia.org/wiki/Nordmannen

Skjulte detaljer i kortene[rediger kilde]

Kanskje føye til en seksjon som forteller om de skjulte tekstene på førerkortet og detaljer som er lagt til som sikkerhetsfunksjoner. Mange vil nok finne dette interessant.

Dette ser veldig ut som et gyldig førerkort. Bør ikke da førerkort nummer og person nummer fjernes fra bildet? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 194.19.125.143 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Det er jeg som har lagt inn det bildet, det er også mitt navn og bilde på dette førerkortet. Det står uttrykkelig på beskrivelsen til bilde på bildesiden at både førerkortnummer og personnummer, både på forsiden og baksiden, er manipulert. Dette for å mest realistisk vise hvordan et norsk førerkort ser ut. -- Hans-Petter 25. mar 2008 kl. 01:50 (CET)

Nye regler for MC[rediger kilde]

Fra 19. januar 2013 heves aldersgrensen for å kjøre tung motorsykkel fra 21 til 24 år (med noen modifikasjoner). Samtidig innføres en ny klasse for mellomvekt (A2) med 18 års aldersgrense.[1].--Ezzex (diskusjon) 25. sep 2012 kl. 01:31 (CEST)

Angående kode B96, så er det 5 timers opplæring pluss EVENTUELT lastsikring på 2 timer, men det slipper for eksempel de som allerede har f.eks C1 fra tidligere eller traktor. Det bør dermed vurderes om ikke dette skal spesifiseres, evt rettes til 5 timer istedetfor 7 som står der nå.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 85.19.145.111 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!) 22. mar. 2015 kl. 17:41