Diskusjon:Fødsel

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg mener å ha fått oversatt den orginale teksten til bokmål, men for at denne artikkelen skal passe inn på wikipedia må den kraftig redigeres. På det nåværende tidspunkt fungerer den som en gjennomgang av fødselen for førstefødende :s Nikolaik 6. jul 2006 kl.00:54 (UTC)

Andre fakta: Trivia?[rediger kilde]

Disse faktaene er kanskje interessante, men hører de egentlig til i denne artikkelen? Kan de i så fall settes i sammenheng? — the Sidhekin (d) 30. aug 2008 kl. 23:56 (CEST)

Antroposentrisme??[rediger kilde]

Jeg skvatt da jeg så antroposentrisme-malen plassert på denne artikkelen. Biofascisme, var min første assosiasjon. Ved nærmere ettertanke ser jeg at det er et vel sterkt ord, men likevel: Så menneskelige emne som svangerskap, fødsel og barsel kan gjerne behandles i ulike (men likevel parallelle) artikler når det gjelder mennesker og pattedyr. --Knut 3. mai 2010 kl. 18:42 (CEST)[svar]

Så skriv en artikkel om menneskets fødsel, da? — the Sidhekin (d) 3. mai 2010 kl. 20:19 (CEST)[svar]
Er det ikke en slik artikkel vi har her? --Knut 3. mai 2010 kl. 22:22 (CEST)[svar]
Det vi har her, er en blanding. Ingressen, kategorien og iw-lenkene hører til en generell artikkel om fødsel, men seksjonene later til å omhandle kun mennesket. — the Sidhekin (d) 3. mai 2010 kl. 22:27 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fødsel. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. feb. 2023 kl. 05:22 (CET)[svar]