Diskusjon:Evidence Exchange Network

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Namedropping[rediger kilde]

Etter det jeg forstår er Norsk Sykepleierforbund slett ikke bekvemme med at forbundet brukes som "garantist" for Evidence, verken her på Wikipedia, eller på Evidence' hjemmesider. Vi som forsøker å rydde på Wikipedia liker heller ikke namedropping av typen "Vi er godkjent av x, y og z", det er en sjanger som er mer egnet til å vekke skepsis enn tillit. Jeg tror at de som har bidratt til artikkelen Evidence bør rydde opp i dette snarest mulig.

Det er samtidig provoserende at mange artikler blir spammet med lenke til evidence.no. Vi vil be dere slutte med dette. --MHaugen 2. apr 2007 kl. 13:09 (CEST)

Jeg ryddet i artikkelen, og ble svært usikker på hvilken sjanger den var i: er det en artikkel om et engelsk ord? Da bør den slettes. Er det egentlig en side for redirigering? Da bør den se annerledes ut. I tillegg mangler den fortsatt kategorier, og jeg har ingen ide om hva det skal være. --Finn Bjørklid (diskusjon) 13. des 2012 kl. 15:09 (CET)
Av historikken på artikkelen så var dette opprinnelig namedropping av et firma som heter « Evidence Knowledge Exchange» og som har kjøpt domenenavnet «evidence.no», de er en norsk kursarrangør. Det ser ut til å ha forbindelse med evidensbasert medisin som er en artikkel som gråter etter mer revisjon og der har det også vært noen gamle diskusjoner. jeg har forsøkt å revidere evidensbasert medisin, men er ikke fornøyd, her skal gjøres mer research og jeg har tråkla meg gjennom ganske mange artikler og må begynne å lese dem grundig. Evidensbasert viser seg å være et svært så etablert ord på norsk, og det betyr noe, men det er like engelsk som evidence -- Jeg tror kanskje det beste her er at opplysningene om «Evidence Exchange Network » tåler en egen liten snutt, det ser ut til å være et svært så seriøst initiativ, men altså et canadisk nettverk. Da går de an å beholde henvisningen til han som har starta den norske som kaller seg evidence uten at den blir dominerende. -- Det er i Wikipedia en del henvisninger til «evidence» de kan ikke kategoriseres samlet. Egentlig så tror jeg det beste er en pekeside. -- Jeg så av historikken at her hadde det i flere artikler vært gamle runder på den norske kursarrangøren «evidence» og foreslo av den grunn ikke sletting, men endret slik at reklamepreget og namedroppingen "forsvant". Om dette var en god løsning er jeg slett ikke sikker på. Fullt mulig at oppslaget bør slettes. Stallo (diskusjon) 13. des 2012 kl. 19:47 (CET)
Ad kategori. Artikkelen har nå en lenke til engelsk Wikipedia, den artikkelen er kategorisert som: «Categories: Mental health organizations in Canada/Teaching hospitals in Canada/Health in Toronto». Det er all grunn til å tro at det er rett kategorisering (i Canada). Resten av pekerne har nok egne kategorier helt andre steder. Stallo (diskusjon) 13. des 2012 kl. 21:37 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Evidence Exchange Network. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 13:43 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Evidence Exchange Network. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 14. apr. 2019 kl. 00:54 (CEST)[svar]