Diskusjon:Erotikk/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kopiering fra ordboka duger ikke for leksikon[rediger kilde]

... da ordboka her fokuserer på ordets språklige opphav snarere enn hva ordet betyr. Problemet med "kjærlighet" er at ingen skjønner hva ordet betyr. Fra kjærlighet artikkel:

"Kjærlighet er en menneskelig følelse, vanligvis rettet mot et annet menneske. Kjærlighet er å være glad i noen. Mange vil si at kjærlighet er irrasjonell i sin natur, og derfor er vanskelig å definere, men en kan kanskje gruppere ulike former for kjærlighet:"

Kjærlighet er ikke bare å være glad i noen. Det er også ønsket om at andre skal ha det bra uten forventing om gevinst pga. dette. Ordet er derfor så innviklet at en bør unngå å bruke det.

"Sanselig" er også så tåkete at det er meningsløst. Spesielt fordi sanser ikke er følelser. Jeg bruker derfor estetisk da det er mer dekkende for hva erotikk handler om. Estetikken legger fokuser på å fremvise verdier for mennesket, og spesielt det skjønne/vakre (som i kunst).

Endret fra kopi av dette: http://www.dokpro.uio.no/perl/ordboksoek/ordbok.cgi?OPP=erotikk&ordbok=bokmaal&s=n&alfabet=n&renset=j

Filosof 15. apr 2009 kl. 02:27 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Erotikk. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 12:01 (CEST)[svar]