Diskusjon:Ensjø stasjon

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Bilde i infoboks[rediger kilde]

Jeg endrer bildet i infoboks, da jeg helt subjektivt mener mitt bilde er bedre enn det som var. Jeg legger bildet til Ree i artikkel. Det er fritt å tilbakestille min endring om jeg bommer her. Det er også fritt å legge til et enda bedre bilde. Mr. Hill 17. aug 2007 kl. 20:57 (CEST)

Enig, Image:Ensjø subwaystation, Oslo.jpg er bedre. Da trenger man vel ikke bildet til Ree i det hele tatt i artikkelen vel? Kjetil r 17. aug 2007 kl. 21:10 (CEST)

Galleri[rediger kilde]

Var utrolig nok 5 forskjellige bilder av stasjonen (mens ca halvparten av stasjonene i Oslo ikke har noe bilde :-( ), så satt de inn i et galleri, fremfor at de står hultertibulter. Yosh 14. jan 2008 kl. 01:36 (CET)

Ferskt bilde[rediger kilde]

Hei alle sammen. Jeg har vært litt frimodig og lagt et helt ferskt bilde av stasjonen inn. Håper jeg ikke har støtt eller fornæmet noe med dette? Tommy 14. juli 2013 kl. 19:18 (CEST)

Jeg kan ikke tenke meg at noen er støtt eller fornærmet.
Når det er sagt: Jeg synes faktisk vi bør kutte ned på galleri-bildene. Jeg foreslår at vi heller går for ett av inngangspartiet (f.eks. dette), og ett av den gamle stasjonen (f.eks. dette). De andre bildene vil da fortsatt ligge i kategorien på Commons for de av leserne som er interessert i dette. Mvh. Kjetil_r 14. jul 2013 kl. 21:06 (CEST)
Ingen motforestillinger? Da kutter jeg ned som jeg foreslo. Mvh. Kjetil_r 4. aug 2013 kl. 09:31 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ensjø stasjon. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jun. 2017 kl. 00:24 (CEST)[svar]