Diskusjon:Eminem

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Kandidat til ukens dugnad Eminem har blitt foreslått til å bli ukens dugnad. Se begrunnelsen og stem for eller imot her.


Vondt i øynene[rediger kilde]

Dette må være en av de dårligste artiklene på wikipedia, grammatisk sett. Ting blir gjentatt, feil ordoppsett, mange skrivefeil, alt i alt bør denne fjernes og skrives på nytt. Og ja, la dette nå bli ukens dugnad snart!

mye feil info.[rediger kilde]

Her er det masse feilinformasjon også. Som f.eks at The Real Slim Shady» og «Business» stammer fra Slim Shady EP. Disse låtene stammer ikke engang fra samme album. Dette er jo Marshall Mathers LP og Eminem Show låter. står også at "i 1998 ga artisten ut The Slim Shady LP" mens han bodde i fattige narkokår.. Slim Shady LP kom i 1999 og eminem var allerde igang med sammarbeidet med Dr.Dre.. Dette er bare 2 av mange ting å henge seg opp i her.

Opprydning[rediger kilde]

Under meg ser jeg at flere har foreslått oppretting i feil på denne artikkelen, noe som trengs. Bildet i artikkelen er eldgammelt og utdatert og det står ingenting om livet til Eminem etter 2003. Denne mannen regnes som tidenes største rapper, og at han skal ha en så dårlig artikkel holder ikke mål, rett og slett. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 109.247.220.176 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Dette er Wikipedia, det står enhver fritt å forbedre alle artikler man synes er for dårlige. Så værsågod, sett i gang og skriv. Om du trenger hjelp må du ikke nøle med å spørre noen av oss. mvh, --Apple farmer (diskusjon) 26. apr. 2014 kl. 19:04 (CEST)

Redigeringsforslag 3. november 2014 (Semi-protected)[rediger kilde]

I 2014 satte han verdensrekord på antall ord i hit-sangen "Rap god". Sangen inneholder 1560 ord, og fikk Eminem inn i Guinness world records. Skrank (diskusjon) 3. nov. 2014 kl. 19:20 (CET)http://www.designntrend.com/articles/19602/20140915/eminem-sets-guinness-world-record-words-hit-song.htm

@Skrank: Takk for tips. Har fjernet beskyttelsen fra artikkelen så alle kan redigere den. – Danmichaelo (δ) 4. nov. 2014 kl. 22:28 (CET)

Bedre referanser?[rediger kilde]

Denne artikkelen var fram til 2015 merket med en mal som nå er slettet, en mal som etterlyste bedre referanser. Dersom du mener det er påstander i teksten som trenger referanser kan du merke den/disse med {{tr}} - eller selv utbedre artikkelen ved å legge inn kilder og referanser. Profoss og Bruker:Kimsaka 29. jun. 2015 kl. 17:48 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Eminem. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 09:41 (CEST)