Diskusjon:Elektriker

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Gruppe L finnes vel ikke lenger? --Tannkrem 1. nov 2006 kl. 11:49 (UTC)

Hvordan staves det egentlig?[rediger kilde]

Har sett flere stavelser for yrket:

Eletriker Eletrikker Elektriker Elektrikker


På våre firmabiler står det Eletriker men i 2 av 3 ordbøker står det Elektriker

Siden det er en "ikk"-stavelse mer enn "ik" burde det vel være Elektrikker. -er det forskjell på Nynorsk og Bokmål, vårt firma er fra vestlandet, og nynorsk er mye brukt. Noen som har en fasit på dette? kjipt hvis det er feilstava på alle firmabilene. Dette usignerte innlegget ble skrevet av letteid (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Bokmål: elektriker Nynorsk: elektrikar. Hvis det står eletriker på bilene deres ville jeg krevd pengene tilbake fra de som laget logoene. Candyman777 2. mai 2008 kl. 11:17 (CEST)Svar[svar]


Det ligger vel litt i ordet også? EleKTrisitet. EleKTriker. En som arbeider med eleKTriske anlegg. "Eletriker" og "Elektrikker" og andre variasjoner av order "elektriker" er helt feil. 62.16.146.51 11. aug 2012 kl. 04:15 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Elektriker. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 16. feb. 2021 kl. 01:41 (CET)Svar[svar]