Diskusjon:Eivind Groven

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Anbefalt artikkel Eivind Groven er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


En leser har gått gjennom artikkel, uten å finne ordet "harmonium",og lenke til artikkel om harmonium.

Følgende setning er godt mulig grammatisk riktig: "Han bygde det første reinstemte harmoniet med mekanisk omskjalting på 1930-tallet"

Allikevel, kan den endres til "det første reinstemte HARMONIUM ..."

( Bl.a. for ikke å forveksles med begrepet "harmoni". Jeg vil påstå at setningen i artikkelen, er litt vanskelig å forstå for en som ikke har god kjennskap til orgler. ) Foreslåtte endring er vel også grammatisk riktig. Samtidig vil nevnte endring, muligens gjøre artikkel lettere å lese.

(Forøvrig, jeg har kommet til denne artikkel, fordi jeg har lest en annen artikkel der det nevnes : "Eivind Grovens reinstemte harmonium".


mvh

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Eivind Groven. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 07:54 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Eivind Groven. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. feb. 2023 kl. 05:02 (CET)[svar]