Diskusjon:Eivind Blehr

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fler av formuleringene i artikkelen ser ut til å være lånt fra Norsk Biografisk Leksikon. De bør muligens omskrives, i tillegg til at kilden bør oppgis. --MHaugen 22. jan 2007 kl. 18:59 (CET)

Teksten er i hovedsak hentet fra PaxLeksikons artikler om Eivind Blehr og Blehr-Backe-avtalen. Jeg klarte ikke å finne noe informasjon om i hvilken grad disse artiklene er opphavsrettsbeskyttet, så dermed ble det litt klipp og lim. Jeg bør kanskje omformulere? Ablehr 22. jan 2007 kl. 20:21 (CET)
Aha, det må være Øystein Sørensen som er forfatter i begge verk. Formuleringer som "utpreget nasjonalistisk venstremiljø" og "av de mest uredde og egenrådige i NS-ledelsen" går igjen begge steder. Det er nok lurt å omformulere, ja. Selx om PaxLexikon ligger gratis på nettet er det ikke opphavsfritt, såvidt jeg vet. Det var forresten jeg som opprettet artikkelen om Otto Blehr jr, og jeg håper du har materiale som kan utvide den. --MHaugen 22. jan 2007 kl. 20:52 (CET)
Resten av diskusjonen omhandler flytting av artikkel Otto Blehr (1927) og er derfor flyttet til denne artikkelen. @Ablehr 24. jan 2007 kl. 11:57 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Eivind Blehr. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. apr. 2019 kl. 19:34 (CEST)[svar]