Diskusjon:Eirik Kristoffersen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Rekkefølge[rediger kilde]

Burde ikke Krigskorset med sverd stå øverst til venstre? KjellG (diskusjon) 12. apr 2012 kl. 22:25 (CEST)

Jo, det er bare jeg som gjorde en tilpasning ift. malen uten å ha peiling på disse utmerkelsene, men ser ut som Ordensherre fikset det nå. – Danmichaelo (δ) 12. apr 2012 kl. 22:35 (CEST)
Ja, i dette spørsmålet er det Kongen som har siste ord. Vennlig hilsen, Ordensherre (diskusjon) 12. apr 2012 kl. 22:41 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Eirik Johan Kristoffersen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. sep. 2017 kl. 19:33 (CEST)

Ny dekorasjonar[rediger kilde]

Kan sjå ut til at han har fått Forsvarsmedaljen med laurbærgren og ein utanlandsk medalje [1]. Athos (diskusjon) 20. okt. 2019 kl. 18:49 (CEST)

Utmerkelser – Navy Presidential Unit Citation og Latviske spesialstyrkers æresmedalje[rediger kilde]

Kristoffersen er tildelt Navy Presidential Unit Citation. Båndstripe til slike avdelingsutmerkelser bæres under de personlig tildelte båndstripene [2]. Dersom man forsøker å legge til denne i boksen for utmerkelser havner den på linje med KNBLO-medaljen, og alle de foregående "rykker opp" én posisjon. Det burde være mulig med en tvungen linjeskift, for at utmerkelser av denne typen havner for seg selv på nederste rad.

Mulig ovenstående hører bedre hjemme på https://no.wikipedia.org/wiki/Maldiskusjon:Krigsutmerkelser ?

På bildet fra regjeringen.no ser man båndstripe, svart med midtstilt sølv loddrett stripe, plassert mellom Hemvärnets kungliga förtjänstmedalj i gull og Forsvarets medalje for feltsport. Dette er trolig det som på CV-en hans er oppførst som "Latvisk spesialstyrkers æresmedalje", dessverre har jeg ikke klart å finne informasjon og bilde av denne medaljen eller båndstripen, hverken på norsk, engelsk eller latvisk Wikipedia, eller andre steder på nettet. Den burde kanskje tegnes som båndstripe og legges inn, selv om det ikke finnes noen artikkel å linke til? 1000mm (diskusjon) 18. jun. 2020 kl. 14:23 (CEST)

Husket plutselig at jeg har sett et bilde av Kristoffersen hvor denne medaljen vises delvis, båndet er mørkeblått med en loddrett sølv stripe, medaljebånd nummer fire fra høyre på dette bildet [3] 1000mm (diskusjon) 18. jun. 2020 kl. 18:06 (CEST)

Nok en ny, utenlandsk(?) dekorasjon[rediger kilde]

Båndstripen over KNBLO-medaljen er ny. [4] 1000mm (diskusjon) 14. aug. 2020 kl. 15:39 (CEST)

Lurte litt på om det kan være Latviske Spesialstyrkers æresmedalje, men det nærmeste jeg kom var Cross of Recognition[5] --Znuddel (diskusjon) 17. aug. 2020 kl. 22:52 (CEST)
Fant ut det litt senere, men glemte å skrive svar her..., det er Brigadeveteranforbundets hederstegn. [6] Latviske Spesialstyrkers æresmedalje er den ved siden av, mørkeblå med sølv stripe i midten. Ingen av disse har pr i dag båndstriper på Wikimedia Commons, og den latviske medaljen er det plent umulig å finne informasjon om på nettet, jeg har søkt både på engelsk og latvisk.1000mm (diskusjon) 18. aug. 2020 kl. 01:47 (CEST)

Finpuss[rediger kilde]

Greier noen å fikse "US Navy Presidential Unit Citation" boksen, slik at den står sentrert under den store boksen med de andre utmerkelsene? --Znuddel (diskusjon) 21. des. 2020 kl. 15:43 (CET)

La til noen <br> mellom teksten og den første boksen, da "gikk den klar" av bildet på høyresida, og de to boksene med utmerkelser ble sentrert etter full artikkelbredde, i stedet for at den største boksen ble sentrert mellom venstre kant og nevnte bilde. (Før teksten om utmerkelser ble punktliste så lå begge disse boksene mellom venstre kant og bildet på høyresida.) – 1000mm (diskusjon) 21. des. 2020 kl. 21:19 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 4 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Eirik Kristoffersen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. feb. 2021 kl. 20:51 (CET)

Brigadeveteranforbundets hederstegn[rediger kilde]

Forelslår at Brigadeveteranforbundets hederstegn er synleggjort som raudlenkje. Det er den einest raude lenkja i ein av våre gode lister og bør få sin eigen artikkelen. Finner det lite hensiktsmessig med ei lenkje til forbundet som står bak når det ikkje framkjem informasjon om hedersteiknet i artikkelen. Athos (diskusjon) 8. feb. 2021 kl. 15:16 (CET)

Brigadeveteranforbundets hederstegn ER allerede synliggjørt som rød lenke under båndstripen. Siden den er rød der, gir det en bedre artikkel at det linkes til Brigadeveteranforbundets side i listen over utmerkelser. 1000mm (diskusjon) 8. feb. 2021 kl. 20:03 (CET)
Side om medaljen opprettet. Foreløpig veldig lite info, skal finne noe mer om hederstegnet, legge til kategorier osv. Når det er gjort endrer jeg linken i punktlisten. 1000mm (diskusjon) 8. feb. 2021 kl. 21:19 (CET)

Navn på latviske spesialstyrkers æresmedalje[rediger kilde]

Det latviske navnet på denne utmerkelsen er NBS Specialo uzdevumu vienības komandiera apbalvojums goda zīmes "Par nopelniem", se siste side av denne pdf-fila. [7] Som det fremgår av det dokumentet har Kristoffersen fått tildelt 3. grad (3. pakāpe) av utmerkelsen. Skal man synliggjøre det reelle navnet på utmerkelsen her på Wikipedia, og i så fall hvordan? Erstatte dagens tekst i punktlista? I en parentes bak dagens tekst i punktlista? Navnet er fryktelig langt, i infoboksen med båndstriper vil det bli sju linjer med tekst om en har med hele navnet!

Greit som det er? Kan bruke pdf-en som referanse bak utmerkelsen i artikkelen? --Znuddel (diskusjon) 10. feb. 2021 kl. 13:55 (CET)
Ja, det var smart. I referanseteksten kan man skrive det latviske navnet også. Jeg legger inn det. 1000mm (diskusjon) 10. feb. 2021 kl. 23:20 (CET)