Diskusjon:Egil Olsen/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

foreslår å flette med (Egil "Drillo" Olsen)[rediger kilde]

dette navnet brukes i 9 av 10 tilfeller når noen omtaler eller skriver om hamDette usignerte innlegget ble skrevet av Ezzex (diskusjon · bidrag) 21. okt 2006 kl. 11:20 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg antar du mener at artikkelen burde ligge under Egil "Drillo" Olsen. Det er mer ryddig at artikkelen er her (Egil Olsen), og at man blir tatt med hit (redirect) dersom man skriver Egil "Drillo" Olsen, slik som i dag. Ssu 15. mar 2007 kl. 13:16 (CET)

Årsak til exit fra FFK[rediger kilde]

Hei! Jeg lurer litt på denne setningen: "Han sluttet som trener i FFK med et bittert utfall mot kristenfundamentalistiske miljøer i Fredrikstad (og i organisert kontakt med FFK) i riksdekkende fjernsyn 10. november 2005." Jeg skrev tidligere inn bak denne setningen "trenger referanse" (vet ikke om dette er riktig måte å gjøre det på). Setningen kan gi inntrykk av at kristenfundamentalister var årsaken til at Drillo trakk seg som trener i Fredrikstad, noe jeg ikke fikk inntrykk av at det var.

Jeg husker saken, og at Drillo var utilfreds med FFKs samarbeid med kristenfundamentalister, men at han også sa at saken var hausset opp av media og at denne saken ikke var årsaken til at han sluttet. Fant ikke noen lenke som bygger opp under påstanden, men fant denne: http://www.ffksupporter.net/nyheter/nyhet.php?id=621

Synes siden bør vurderes endret. Dette med kristenfundamentalistene kan godt stå der, men dersom ingen finner dokumentasjon synes jeg ikke det bør formuleres slik det er nå, hvor en kan få inntrykk av at dette nærmest var årsaken til at han ga seg i FFK.

Bare et forslag!

Mvh. Runar

«Drillo» har skrevet et avskjedsbrev hvor han skriver «Til slutt, så det er helt klart, avgjørelsen har ingenting med kristenfundamentalisme å gjøre. Jeg har bare uttrykt skepsis og forundring over at FFK samarbeider med en organisasjon som har en uttalt ideologi om at de rettroende får himmel og evig liv mens bl.a. muslimer og ateister havner i helvete. En slik elitistisk og ekskluderende ideologi er lite forenlig med fotballens inkluderende og antirasistiske image. Her har jeg gledelig nok registrert at det er mange i Fredrikstad som deler mine synspunkter.» Jeg fjerner påstanden om et «bittert utfall» inntil den blir dokumentert. Zigkill 19. sep 2007 kl. 19:04 (CEST)


  • Drillo: -Mye å hente uten ball: [1]
  • Ramadan stopper Drillo-trening: [2]
  • "Drillo" rett ut i Irak-jobben: [3]

«Vi referer ikke til pizo»[rediger kilde]

Noen har visst bestemt seg for å ikke referere til pizo. Dette er pussig, siden teksten det dreier seg om er skrevet av Jarle Teigøy og Bjørn Arild Gjerdalen, forfatterne av bøkene «Leksikon 1913-2003 : Vålerengen idrettsforening» og «Fra Sotahjørnet til Bohemen», standardverk om Vålerengas historie. Men men, siden valget av webhost er viktigere enn kildens kvalitet får vi fjerne hele avsnittet om tiden i VIF, siden avsnittet ligger veldig nære kilden, og kilden sier «utdrag av materialet kan brukes, det bes oppgitt kilde. --Kjetil_r 1. mar 2008 kl. 13:16 (CET)

De ler og jeg skjønner ikke hvorfor^^[rediger kilde]

Jeg har spørsmål. Her http://www.vgtv.no/?id=20912 forteller Drillo hvem er med på laget. På 7:38 sier han noe som er tydeligvis ganske morsomt, men jeg skjønner ikke fordi det er for forst. Kan noe skrive opp det som han sier? -- Olof Hreiðarsson 10. feb 2009 kl. 00:11 (CET)

«Det kommer til å bli noen drita kjedelige treninger» 88.88.35.153 10. feb 2009 kl. 00:25 (CET)
Okei, takk. Han sier jo at han bestemmer seg etter å ha sett treningene hvem spiller fra start. Så er det ingen kompliment til spillerne hans, eller skjønner jeg det ennå ikke? -- Olof Hreiðarsson 10. feb 2009 kl. 18:33 (CET)