Diskusjon:Edvard Grieg Museum Troldhaugen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Mulig uheldig splitting[rediger kilde]

Burde ikke innholdet være en del av artikkelen om Troldhaugen, og dette en redirect? Dette dels i forbindelse med artikler på andre språk, dels i forbindelse med finnbarhet på norsk. Noorse 26. aug 2007 kl. 11:13 (CEST)

Utviklingen går p.t. i sentraliserende retning. Siden både Trålhaugen, Lysoyen m. fl. er dekket med egne artikler, og fortsatt bør være det, bør alle utstyres med en setning eller to om at adm. er sentralisert fra årstall, eller lign. og at navnet på det nye er som beskrevet over. De andre språkene finner sikkert ut av det etterhvert. Mvh:-) --Bjørn som tegner 26. aug 2007 kl. 11:30 (CEST)
Jeg tror vi skal flette denne inn i Troldhaugen med omdirigeringside fra dette navnet som er helt nytt. --Nina 26. aug 2007 kl. 12:22 (CEST)
Jeg var ikke ute etter å slette, men ute etter å sørge for entydighet, og at artiklene kan finnes. Undres om ikke fler kjenner museet under navnet Troldhaugen enn det hele navnet slik det står her nå... Flott med redirecten ;) Noorse 26. aug 2007 kl. 12:50 (CEST)