Diskusjon:Dyrs læring

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikkeltitler bør ikke formuleres som spørsmål. Dette bør på et vis flettes inn i artiklen om dyr. Wolfram 17. feb 2005 kl.14:11 (UTC)

For så vidt... Men etter min mening er en link til en sidestående artikkel bedre. Personlig liker jeg ikke utrolig lange ark. Men jeg protesterer ikke hvis andre fletter den inn... ThorRune 17. feb 2005 kl.15:18 (GMT)

I det minste bør artiklen omdøpes til "Dyrs læring" eller noe slikt. -- Wolfram 17. feb 2005 kl.14:20 (UTC)

Helt enig faktisk - ThorRune 17. feb 2005 kl.15:28 (GMT)

Hei. Lenken fra dyr var kanskje litt feilplassert. For det første kan man ikke legge lenker til alt dyr kan, på siden dyr. For det andre er det nok de færreste dyr som faktisk kan lære. Det du skriver er mest relevant for virveldyr, og spesielt pattedyr. Jeg har lagt en lenke fra atferdsbiologi istedet. Håper det er greit. Hanno 17. feb 2005 kl.17:22 (UTC)

Jeg skjønner det... Men nå er det ganske vanseklig å finne artikkelen, sånn med søkemotoren. Kanskje legge til noen stikkord for søk? ThorRune 18. feb 2005 kl.10:17 (UTC)

Hei, lava...[rediger kilde]

Du ødela :P Nå høres siste seksjonen bare domm ut. Og så skifta du fra "Det er en god måte" til "Det er en bedre måte"... Det er synsing, og det skal jo ikke være sånt i wikipedia. Og så la du tilo en setning som forvirra hele greia. Får jeg en grunn? ThorRune

(→Læring ved betinging - - Gjennskrivning. Min var rar nok, men Vaffel ødela den helt.)... hva? Noe jeg ikke forstår eller har oversett, eller bare skrev du feil navn? :) --Vaffel 8. apr 2005 kl.10:25 (UTC)
Det er mulig. Hmm var vel Lava som gjorde det da. Husker bare at det var en med rød link til brukersida og at han hadde et navn på et enkelt ord... Sorry :) ThorRune