Diskusjon:Dundalk FC

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Kallenavnet, The Lilywhites, det henviser vel til hvite liljer? --Finn Bjørklid (diskusjon) 19. jun. 2017 kl. 12:42 (CEST)

Tipper at det har kan ha noe med hvit drakt å gjøre, men det betyr hvit som en lije og liljehvit blir ikke det samme som kritthvit. Lily-white oversettes gjerne til «uskyldsren» på norsk og jeg tipper at det kan ligger noen "dobbeltbetydninger" i dette kallenavnet. Det gir også brukes også i sammenhenger som viser til hel-hvit som i w:en:Lily-white movement, men det tviler jeg på at er meningen her. Finner i OED at det også har vært brukt om skorstensfeiere « B. E. · A new dictionary of the terms ancient and modern of the canting crew · 1st edition, 1699 (1 vol.). W. Hawes, etc.: London Lilly-white, a Chimney-sweeper.» Jeg tipper at fansen har gått for betydning 2b i OED: «Irreproachable, lacking faults or imperfections.» Drakta ser ikke helt lijefarget ut ut så helt liljehvit er den ikke. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 21. jun. 2017 kl. 22:51 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Dundalk FC. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 05:18 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Dundalk FC. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. sep. 2017 kl. 23:23 (CEST)