Hopp til innhold

Diskusjon:Dragvoll

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Samlokalisering

[rediger kilde]

"Bygget var opprinnelig ment å skulle utvides for å huse alle studentene ved Universitetet i Trondheim. Senere utvidelser i Gløshaugen-området, først og fremst byggingen av Realfagbygget, gjorde imidlertid en samling på Dragvoll umulig."

Jeg kjenner ikke til hele universitetets historie, men hva er grunnlaget for dette? Har det virkelig vært planer om å samle hele Gløshaug-campuset på Dragvoll? Eller er det snakk om de delene av gamle AVH som lå på Rosenborg (realfagene, som flyttet inn i det nye Realfagbygget) og Lade (mesteparten ble vel flyttet til Dragvoll, men informatikk ligger nå på Gløshaugen)?

"Nå for tiden foregår det en debatt om å flytte fakultetene på Dragvoll til Gløshaugenområdet for å samlokalisere NTNU. Det foreligger mange problemer knyttet til dette, det største er fremtidig utnyttelse av det forholdsvis usentrale Dragvoll."

Hva er grunnlaget for å si at fremtidig bruk av Dragvoll er det største problemet?

Dessuten: ser man må reklamen for byggeprosjeketer rundt Dragvoll og Stokkanhaugen vil man kjapt se at området både ligger nær byen og marka...

Tskoge 24. jun 2005 kl.09:35 (UTC)

At det faktisk på lang sikt var planlagt å legge hele Universitetet i Trondheim til Dragvoll, kan man lese i referansene på bunnen av artikkelen.

Når det gjelder fremtidig utnyttelse av Universitetssenteret, har jeg ikke noen konkrete referanser å vise til. Men dette er et bygg som man skulle tro ikke passer til så veldig mye annet enn å ha kontorer i. Og det er ingen enkeltinstitusjon annet enn NTNU som kan ta i bruk hele bygget. Arj 24. jun 2005 kl.12:54 (UTC)

Det var ikke bare planer om å samle hele NTNU på Dragvoll men også Sykehuset og en del andre forsknings institusjoner var planlagt etablert der. Men at ingen andre enn ntnu kan ta dragvoll i bruk er vel kanskje litt overdrevet. Blant annet kunne HIST godt ha tatt hele dragvoll i bruk..Martin 24. jun 2005 kl.14:11 (UTC)

ny artikkeltittel, eller ny struktur på artikkelen?

[rediger kilde]

Dragvoll er et større område med en lang historie. Det blir litt begrenset å la artikkelen bare handle om campus NTNU Dragvoll. Jeg foreslår å gi artikkelen litt av den samme strukturen som artikkelen Gløshaugen, slik at man først tar med stedets/gårdens historie - og deretter, i hovedsak, skriver om campus. Det betyr ikke at artikkelen trenger bli like omfattende som Gløshaugen-artikkelen! Jeg kan godt samle stoff og prøve å skrive litt om historien. Hvis det ikke kommer store innvendinger i løpet av en ukes tid, forsøker jeg kanskje å gjøre om strukturen, slik at overskrift og innhold stemmer overens. mvh Kjersti L. (diskusjon) 11. des. 2013 kl. 15:55 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker

[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Dragvoll. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. apr. 2019 kl. 15:47 (CEST)[svar]