Diskusjon:Dopplereffekt

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Astronomi

det står: Rødskift-effekten som viser at fjerne galakser tynes å bevege seg fra oss er ikke forårsaket av Dopplereffekten, selv om mange tror det. Denne effekten skylde at universet ekspanderer, noe som er lit forskjellig, og kan brukes til å anslå universets alder. Se også Hubbles lov.

At dette ikke har med Doppler effekten ser rart ut, kan noen forklare vilken effekt det er da??--Reodor 23. okt 2007 kl. 17:32 (CEST)

Dette er oversatt fra engelsk av meg, og jeg er helt enig med deg. Derfor la jeg inn i kommentarfeltet den gangen at astronomiteksten måtte sees over (og har slutta med å oversette ting jeg ikke veit noe om). --Ekko 24. okt 2007 kl. 11:12 (CEST)
Jeg kan heller ikke mye om astronomi, men jeg synes det må være lov å oversette artikler om en ikke er ekspert. Føler man seg usikker på det faglige er det vel greit å merke artikkelen eller beskrive i diskusjonssiden hvor det er oversatt fra, og be om en faglig kontroll. Finnes det astronomiwikipedianere kan en av dem gjerne få en melding på hjemmesida.

Vær så snill -- fortsett å oversett. --Reodor 24. okt 2007 kl. 19:22 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Dopplereffekt. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. apr. 2019 kl. 15:30 (CEST)[svar]