Diskusjon:Donald Rumsfeld

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det er en vesentlig forskjell fra å kunngjøre avgang til faktisk ha avgått. Blair er fortsatt Storbritannias statsminister selv om han ikke tar gjenvalg. Jeg synes det er merkelig Toreau ikke ønsker å inkludere at det var under Ford Rumsfeld først var forsvarminister. Fornadanprat 18. nov 2006 kl. 17:34 (CET)

Rumsfeld er forsvarsminister i USA:
* no:Donald Rumsfeld (har til tider motsagt seg selv)
* en:Donald Rumsfeld
* http://www.whitehouse.gov/government/cabinet.html
* http://www.pentagon.gov/osd/topleaders.aspx
Rumsfeld er ikke forsvarsminister i USA:
* diverse norske wikipediaadministatorerer
Tskoge 18. nov 2006 kl. 18:04 (CET)

Artikkelen er nå tilbakestilt til versjonen før siste redigeringskrig. Hvilke endringer ønskes på artikkelen? ZorroIII 18. nov 2006 kl. 19:39 (CET)

Dette er trolig det dummeste jeg har vært borti. Jeg er helt enig i at «gikk av» i stedet for «kunngjorde» er en dårlig formulering, men korrigér bare det da, i stedet for å tilbakestille alle de andre endringene i artikkelen?! – Toreau 18. nov 2006 kl. 19:54 (CET)
Enten blir en artikkel tilbakestilt til det en antar er den versjonen det er mulig å få enighet om eller så blir den tilbakestilt til versjonen før redigeringskrigen brøt løs. Hvis noen vil lage en skikkelig artikkel så foreslår jeg å skrive en som er mer omfattende og komplett enn den som står der. med all sannsynlighet vil den eksisterende bli erstattet med forslaget innen kort tid. — Jeblad 18. nov 2006 kl. 20:02 (CET)

Det er korrekt at det er bare beslutningen om avgangen til DR som er tatt. Han er nok fremdeles medlem av Bush´ regjering, formelt sett. Men etter at Bush selv på sin pressekonferanse den 8. november annonserte DRs avgang er beslutningen i realiteten tatt ettersom den kom som en følge av at republikanerne tapte flertallet i Senatet 7. november. En god kilde for endringer i USAs regjering er «www.whitehouse.gov». Nåværende regjering finnes her: President Bush's Cabinet. USAS forsvarsdepartement: U.S. Department of Defense. --Frodese 19. nov 2006 kl. 17:20 (CET)

Det jeg reagerte mest på i artikkelen, og som jeg korrigerte bare for å få korrigeringen tilbakestilt var setningen «...USAs yngste forsvarsminister i historien under president Gerald Ford». Setningen er uheldig, da det virker som om Rumsfeld ikke har vært USAs yngste forsvarsminister generelt sett, men kun under Gerald Ford. Jeg ønsker også at alle årstall og datoer lenkes opp, da dette er utrolig nyttig ift. kryssreferanser. – Toreau 19. nov 2006 kl. 23:42 (CET)
Jeg foreslår at årstall og datoer gjøres til lenker, og at setningen som inneholder Gerald Ford omskrives slik det er foreslått av Toreau. Er det noen som har innvendinger til dette? -- Atluxitywp:ea 20. nov 2006 kl. 16:45 (CET)
Jeg vet at mange reagerer på det de tror er overdreven lenking til årstall og datoer, men det er utrolig nyttig om man ønsker en oversikt over hva som skjedde når, f.eks. i forbindelse med oppdatering og vedlikehold av årssidene og datosidene. Bare til presisering. :) – Toreau 20. nov 2006 kl. 20:21 (CET)
Lenking [sic] av datoer er noe av det mest ufattelige unyttige og ødeleggende med Wikipedia. (På en ser man at mange brukere sitter og massefjerner slikt.) Tskoge 22. nov 2006 kl. 23:24 (CET)
Det som sjedde på en. var at et liten gruppe bestemte at gammel praksis skulle endres og plutselig hadde du masse folk vassende inn med henvisning til guidelines som ikke fantes før. Fornadanprat 22. nov 2006 kl. 23:56 (CET)
Ikke glem at du i tillegg føyde til oppdiktede opplysninger. Tskoge 22. nov 2006 kl. 23:24 (CET)
I historikken finner jeg følgende redigeringer fra Toreau:
  • [1]: Lenker til årstall/datoer
  • [2]: Endret billedstørrelse, lenker til årstall/datoer, fjernet Ford-referansen, fjernet setning om at han igjen ble forsvarsminister under Bush, la til «sannsynligvis» om årsaken til at han trakk seg, endret setningen om krigen i Irak (ingen ny opplysning, men duplisering av foregående setning)
  • [3]: Endret bildestørrelse.
  • [4]: Tilbakestilte til egen versjon
  • [5]: La til punktum.
  • [6]: Tilbakestilte til egen versjon
  • [7]: Beskyttet artikkelen.
  • [8]: Fjernet gjentagelse i setning.
Det er ikke mulig for meg å finne noen tilføyelser fra Toreau; hvilke oppdiktede opplysninger siktes det til? Cnyborg 23. nov 2006 kl. 00:02 (CET)
Tillegg av til 8. november 2006 i den første diffen du lenker til, første gang forsøkt lagt til her [9] av en anonym bruker og siden fjernet og lagt til av diverse brukere. Fornadanprat 23. nov 2006 kl. 00:18 (CET)
Takk, da ser jeg en tilføyelse; den druknet i at den hadde blitt lagt til og trukket fra flere ganger før. Jeg klarte ikke å forholde meg helt til hva det er som egentlig skjedde så lenge jeg var helt blind for denne tilføyelsen. Cnyborg 23. nov 2006 kl. 00:29 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Donald Rumsfeld. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 19. jul. 2021 kl. 21:41 (CEST)[svar]