Diskusjon:Ditlieb Felderer

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 14. mars 2014, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Mulige kilder til artikkelen[rediger kilde]

Jeg har tatt en runde i Google Books og på vanlig Google og fant:

Her er en del dubletter og en del som ikke er så spennende, men også en hel del som kan brukes. Den som måtte ønske å forsyne seg er velkommen. Det inneholder også en del om « Institute of Historical Review » som ikke er et vanslig historisk tidsskrift, men som brukte ham som ekspert i en del år.   Dyveldi    16. mar. 2014 kl. 19:28 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ditlieb Felderer. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jun. 2017 kl. 14:02 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ditlieb Felderer. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. jan. 2018 kl. 15:10 (CET)[svar]