Diskusjon:Digital tilstand

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei Norgesuniversitetets IKT-monitor har endret navn til Digital Tilstand - Norgesuniversitets monitor. Kan man endre dette navnet på artikkelen? Jeg finner ingen steder man kan gjøre dette. Mvh Norgesuniv (Mali)

Jeg har flyttet siden, som du ser, men til «Digital tilstand» med liten t. Såvidt jeg har kunnet se fra nettet, er dette det korrekte navnet. Det er ihvertfall korrekt norsk! Forresten er jeg ikke sikker på om brukernavnet ditt er tillatt på Wikipedia. WP aksepterer ikke kollektivnavn, siden det lett kan oppstå misforståelser. Se WP:BRUKERSIDE#Retningslinjer for brukernavn. Asav (diskusjon) 2. jul 2012 kl. 14:18 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Digital tilstand. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. mai 2019 kl. 01:31 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Digital tilstand. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 18. jun. 2022 kl. 02:25 (CEST)[svar]