Diskusjon:Digital informasjon

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Dette er feil. Se på andre språk på Wikipedia, digital er ikke bare det binære tallsystemet. Dessuten finnest det analoge datamaskiner. Sgrwseghbwrh 20. sep 2007 kl. 22:22 (CEST)

Du kan godt rette opp det som er feil :) — Jóna Þórunn 20. sep 2007 kl. 22:26 (CEST)
Jeg har ikke nok kunnskap. Vet ikke helt hvordan man bør skrive i Wikipedia. Jeg tror jeg konsentrerer meg om å finne feil. Høres kanskje ikke helt bra ut, men dere burde være takknemmelige.Sgrwseghbwrh 20. sep 2007 kl. 22:45 (CEST)

"Det er vanlig å gruppere sammenhørende digital informasjon i filer. Filer er noe alle digitale lagringsmedia må kunne forholde seg til. Filer får navn gitt av mennesker eller automatisk. Navnet er todelt med et punktum og etternavnet er en trebokstavers kode som sier hva filen ventes å inneholde. Et musikkstykke er gjerne en fil, liksom et bilde eller en videosnutt er det. En fil kan dog inneholde flere enkeltobjekter."

Det er vanlig at en fil har et navn, et punktum og tre bokstaver som kode hvilket sier hva filen inneholder. Mange fil extensions som har mer enn tre bokstaver. Må alle digitale lagringsmedia kunne forholde seg til denne definisjonen av filer? Det vet jeg ikke er sant. Tror hele denne paragrafen kunne vært gjort om til hvordan det vanligvis er, og ikke skrive om det som om det er fakta og helt nødvendigvis slik. Første setning er forsåvet grei. Kanskje det bør refereres til en standard.

Det jeg virkelig savner i denne artikkelen er kilder. Ikke en eneste kilde og en del feil gjør hele artikkelen temmelig ubrukelig. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 85.166.141.73 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)