Diskusjon:Devide

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Innlegg fra Sydsvenskan og om Tigoo.com[rediger kilde]

Feilinformasjon vedrørende nevnte innlegg. Sydsvenskans link om at lottertilsynet har sendt «varningsbrev» til Devide er feil. Lotteritilsynet har sendt ett informasjonsbrev til Devide. Vedrørende at Tigoo.com la ned sin side pga at Sydsvenskan tok kontakt med de er feil. Devide tok kontakt med Tigoo.com og siden ble da fjernet. Sydsvenskan har en agenda mot Devide, tydelig så er dette ett opprør mot Gründer av selskapet, og mye tyder på at dette er satt i verk av ett konkurrerende selskap registrert i Sverige. Kun 5 minutter etter at Sydsvenskan la ut sin reportasje om Devide, så sendte ett konkurrerende selskap ut masse Mail til sine medlemmer vedrørende dette. Wikepedia er ett leksikon, hvor det bør ligge ute rett informasjon, slik at mennesker ikke blir villedet, og får inntrykk av at dette er noe helt annet enn det det er. Cavernie (diskusjon) 30. mar. 2019 kl. 13:53 (CET)[svar]

Det står ikke at tigoo.com ble lagt ned fordi Sydsvenskan tok kontakt, men at det ble gjort umiddelbart etterpå. Det er helt korrekt. Røverhistorier om at en konkurrent samarbeider med media om å sverte et MLM-selskap har vi hørt noen hundre ganger før, og gir definitivt ikke gehør på Wikipedia. ---- cavernia -- (diskusjon) 30. mar. 2019 kl. 17:57 (CET)[svar]

Informasjon fra Lotteritilsynet vedr. Devide og deres informasjonsbrev til Devide 2019[rediger kilde]

(Google transelation)


Angående vårt informasjonsbrev og ditt svar / bekreftelse og informasjon - Devide

Vi takker for ditt svar på vårt brev datert 7. februar 2019. Vi mottar mange henvendelser og spørsmål omDevide. På grunn av dette har vi vurdert det som nødvendig å publisere vårt informasjonsbrev til deg på vår hjemmeside.

Vi understreker at vi under ingen omstendigheter i dette brev, det vil si vårt brev datert 7. februar 2019, som vi også refererer til i det følgende, drar noen konklusjon om whetherDevide bryter med norsk regelverk angående Pyramid-ordningen. Dette er et brev som er ment å informere deg om norsk regulering. Vi forventer at du justerer virksomheten din slik at den ikke bryter med norsk regulering på dette området. Ved å sende dette brev ønsker vi å unngå brudd på grunn av misforståelse eller mangel på kunnskap.

Vi takker for tilbudet ditt for å møte oss. Vi føler ikke behovet for et møte på dette punktet, men vi vil kontakte deg igjen hvis det oppstår et behov, eller hvis vi trenger mer informasjon.

Ta kontakt med oss ​​på nytt hvis du har ytterligere spørsmål om norsk regulering eller andre forhold i denne saken.

hilsen Monica Alisøy Kjelsnes Seniorrådgiver

Rannveig Gram Skår Rådgiver




Regarding our information letter and your response/confirmation and information - Devide

We thank you for your response to our letter dated February 7, 2019. We receive a lot of inquiries and questions aboutDevide. Due to this we have considered it necessary to publish our information letter to you on our website.

We emphasize that we under no circumstance in this letter, i.e. our letter dated February 7, 2019, which we also refer to in the following, are drawing any conclusion as to whetherDevide is in breach with Norwegian regulation regarding Pyramid scheme. This is a letter entirely meant to inform you about Norwegian regulation. We expect that you align your business so that it does not come in breach with Norwegian regulation on this area. By sending this letter we wish to avoid breaches due to misconception or lack of knowledge.

We thank you for your offer to come meet with us. We do not feel the need for a meeting at this point, but we will contact you again if such a need arises, or if we need any more information.

Please contact us again if you have any further questions about Norwegian regulation or other aspects on this matter.

Regards Monica Alisøy Kjelsnes Senior Adviser

Rannveig Gram Skår Adviser Dette usignerte innlegget ble skrevet av Jahakk (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Hvem står bak "drittpakkene" på Marcus Dahlgren?[rediger kilde]

Dette er det sionisten Ørjan Sæle og den falerte ledelsen i Eqology da de alle har mistet sine beste ledere til Devide og Marcus Dahlgren. Dette er relasjonen til Marcus og hans ledelse som er grunnen til at alle vil jobbe med ha. Samt at Zinzino har gjennom tiden hatt over 35000 partnere og i dag er det kun 15 personer som tjener over 100k i måneden i zinzino. Dva at 99% tjener under 5000kr pr år i zinzino. Ørjan Sæle velger etter at CEO Dag Bergheim Pedersen formante fra scenen i 2017 om fokus på nyrekruttering av partnere for å bedre EBITDA og når dette ble utført av lederne så får de 0 zero zip nada for arbeidet. Men Ørjan velger å ta ut ekstraordinært utbytte på storaksjonærene. Noe som igjen vil gjøre at flere ledere vil forlate nettverket. At Ørjan i samme periode velger å kjøpe seg ett hus til over 75 millioner kroner viser også hvor narsissistisk han er i sine valg og handlinger.

Mht til Marcus Dahlgrens historie og ukuelige vilje og stamina så se denne filmen på youtube :søk på ""Marcus Dahlgren" new chapter in life"

sign Jahakk

Brukere som kanskje burde få litt fri ?[rediger kilde]

Siden siden om pågående vandalisme ikke har blitt bladd om til 2020, og jeg ikke vet hvordan jeg gjør dette, poster jeg dette her: IMNSHO bør de to brukerne "Forbruk1" og "Thisisdev" få litt velfortjent fritid - se sidene Spesial:Bidrag/Forbruk1 og Spesial:Bidrag/Thisisdev... Autokefal Dialytiker (diskusjon) 1. jan. 2020 kl. 17:58 (CET)[svar]

Nå er artikkelen låst for uregistrerte brukere og disse to ser ikke ut til å ha interessert seg for noen andre artikler. Her blir det vel viktigst å passe på hva som skjer når låsingen oppheves, dvs om forsøkene på å bruke artikkelen som reklameplattform fortsetter. Forøvrig takk for at du har passet på artikkelen. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 1. jan. 2020 kl. 18:06 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Devide. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 16. mai 2021 kl. 17:08 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Devide. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. mar. 2022 kl. 11:58 (CET)[svar]