Diskusjon:Det norske oljeselskap

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hvis noen mener at hvert av datterselskapene skal beskrives nærmere er det fritt frem til å legge til informasjonen her i stedet for i morselskapet. --Heidu 30. sep 2006 kl. 02:49 (UTC)

Flettes[rediger kilde]

Kunne eventuelt dra historien tilbake til NOROL som et rent norsk privat oljeselskap, men det er ingen grunn til å lage kategorier for alt. --SOA 22. feb 2007 kl. 18:41 (CET)

«Som annonsert gjennom børsmelding datert 9. oktober 2007 besluttet styrene i Pertra ASA "Pertra" (endret navn til Det norske oljeselskap ASA), Det Norske Oljeselskap ASA "NOIL" (endret navn til NOIL Energy ASA) samt DNO ASA (endret navn til DNO International ASA) å gjennomføre en sammenslåing av Pertra og NOIL. Sammenslåingen ble vedtatt av generalforsamlinger i DNO og Pertra den 8. november 2007. Den 19. november 2007 skiftet Pertra navn til "Det norske oljeselskap", eller bare "Det norske" for den som vil forkorte. Navneendringen markerer at Det norske oljeselskap ASA nå er et selskap bestående av Pertra ASA og DNO sin norske virksomhet (NOIL Energy ASA).»

Dette er sitat fra hjemmesiden til Det norske oljeselskap, og stemmer ikke med artikkelen generelt. Hvordan skal vi rette opp dette? -- Hans-Petter 22. feb 2008 kl. 16:39 (CET)

Tror artikkelen må sees på i sammenheng med Petra, NOIL, DNO og Det norske. jeg håper noen med god kunnskap om selskaper og selskapsstrukturer kan se på det hele io sammenheng. Martin 22. feb 2008 kl. 22:51 (CET)
Artikkelen PERTRA er viktig å beholde i historisk interesse. Artikkelen DNO har aldri vært god. Historikken er komplisert, men i dag har de ryddet og selskapet kan beskrives greit. --SOA 22. feb 2008 kl. 22:56 (CET)