Diskusjon:Den israelske selvstendighetserklæringen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hvorfor har denne artikkelen engelsk tittel og ikke norsk? mali 28. des 2007 kl. 20:37 (CET)

Jeg vet ikke om denne hendelsen i historien har et gitt norsk navn, og isåfall hva det navnet er. Denne var ført opp på den oversatte listen over artikler som alle Wikipediaer bør ha. --EivindJ 28. des 2007 kl. 20:39 (CET)
Hva med Den israelske selvstendighetserklæringen? Dette er vel ikke et egennavn, og kan (bør) derfor oversettes. mali 28. des 2007 kl. 20:48 (CET)
Ja, det høres ut som et godt alternativ … jeg flytter den og regner med at noen reagerer hvis det ikke er korrekt. Takk --EivindJ 28. des 2007 kl. 20:51 (CET)

Den israelske selvstendighetserklæringen[rediger kilde]

Erklæringen ble fremmet 14mai 1948, en dag før det britiske mandatstyret skulle utgå, som var 15 mai samme år. Israel kuppet dermed planen om en to-statsløsning for området.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Den israelske selvstendighetserklæringen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jun. 2017 kl. 10:12 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Den israelske selvstendighetserklæringen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 18. jan. 2022 kl. 19:36 (CET)[svar]