Diskusjon:Daniel Defoe

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei! Joda, det fins så absolutt en side som heter Daniel Defoe!

Sjarmen med Wikipedia er at alle kan skrive inn etter evne, men den artikkelen som stod, inneholdt flere feil, f.eks at Defoe var sønn av en lysestøper (faren var slakter), og at Defoe hadde syv barn (det var åtte, men bare seks levde opp).

I tillegg var artikkelen tydelig skrevet av en ikke-norsk person, det stod konsekvent "en tidsskrift" selv om ordet er intetkjønn; uansett er "pamflett" eller "brosjyre" den rette betegnelsen på norsk. Sjarmerende, jo, men det trengtes omfattende rettelser, og jeg er så langt fornøyd med det jeg har fått til, og håper andre også er det! Siden skulle nå være et bra utgangspunkt for å bli kjent med Defoe, opportunisten over alle opportunister!

Hilsen Lisbeth Dette usignerte innlegget ble skrevet av Kvent (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Det er jo flott at du leser med kritisk blikk. Wikipedias stryke er at alle kan skrive, og det er også Wikipedias svakhet - kan alle skrive kan det også oppstå feil. Hvis du kan begrunne feil i en referanse er det du som har rett, og da synes jeg også at du skal gå inn i artikkelen og rette feilene. Gjør den til din egen! Språkfeil skal selvsagt også rettes. Spør meg på min diskusjonsside om det er noe du lurer på. --Finn Bjørklid 27. apr 2008 kl. 15:10 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Daniel Defoe. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. apr. 2019 kl. 10:08 (CEST)[svar]