Diskusjon:Dagen H

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikkelen bør gjennomgås opp mot den mer omfattende/grundige svenske. Avsnittet i den norske om gjennomføringen av omleggingen framstår dom noe uklart - i første setning sies det at all privatbiltrafikk ble forbudt, men så like etter opplyses det om at hver by kunne regulere kjøringen selv ... /Bjartewe 18. des 2007 kl. 20:32 (CET)

Synes også artikkelen burde ha et mer forklarende navn, jf Högertrafikomläggningen --SaraS 18. des 2007 kl. 20:38 (CET)

Hei, Bjartewe! Unskyld at jeg ikke har reagert på din bemerkning før. Jeg hadde nemlig ikke vært her på det norske Wikipedia på nokså lang tid. Men jeg forstår ikke helt hva du mener. Jeg har vel skrevet i artikkelen at hver by bestemte selv når dette forbudet på kjøringen begynte og sluttet. Jeg må titte i arkivet på den svenske televisjonen hva jeg fikk mine informasjoner fra for å fastslå igjen hvilke byer hadde hvilke intervaller. I en by sluttet forbudet til eksempel klokka 12 og i en annen klokka 15. Ha det bra, --Ingo T. 3. mar 2008 kl. 11:12 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Dagen H. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. sep. 2017 kl. 15:00 (CEST)[svar]