Diskusjon:Dag Halvorsen (1934–2007)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Mye stoff fjernet[rediger kilde]

En god del av stoff som opprinnelig jeg la inn i artikkelen er blitt tatt ut av Noorse. Jeg syns den lukingen var vel drastisk, og jeg mener vi må ha anledning til å inkludere karakteristikker fra andre markante kulturpersonligheter i forhold til en såpass omdiskutert offentlig person som det her er tale om. __meco 29. jan 2007 kl. 11:01 (CET)


Sjovt at læse at Dag Halvorsen opfattes så anderledes i Norge end i Danmark. Her er han "blot" en ualmindeligt vidende og dygtige ex-Jugoslavienskorrespondent, primært for det grundige daglige radioprogram Orientering. (I øvrigt forbløffende så lidt accent han har når han taler dansk. Jeg troede faktisk han var halvt dansk eller havde boet her i sin barndom!) En lille detalje, i øvrigt: han kan ikke være vokset op hos moderens forældre eftersom hendes far døde i 1923 og han selv blev født i 1934. Er han vokset op hos mormoderen alene eller hos mormoderen + en stedmorfar?
Peter Lund <firefly@vax64.dk> --82.143.195.102 8. mai 2007 kl. 23:01 (CEST)[svar]

For kritisk?[rediger kilde]

Samlet sett synres jeg at artikkelen slik den er nå konsenterer seg i overkant meget om forhold han er blitt kritisert for. Det er for lite som rett og slett forteller om hva han har drevet med, utover dette han gikk miste av (Walesa). Han har jo hatt et meget langt og aktivt virke. Det må da være mulig å finne omfattende nekrologer som gir mer info? Ctande 25. nov 2007 kl. 06:19 (CET)