Diskusjon:DNB Bank

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Copyvio[rediger kilde]

Alt som står under konsern er vel egentlig kopiert fra denne linken http://www.dnbnor.com/default.asp?p=25406, men tallene i linken er oppdatert. Bør det ikke likevel fjernes? Floyd 3. sep 2006 kl. 23:28 (UTC)

- Verre er at det er en langt mer enn en smule upresist. Gjensidige ble skilt ut i tilknytning fusjonen med DnB og er derfor ikke en del av moroa p.t.

Antall ansatte?[rediger kilde]

Skal vi skrive antall ansatte? I et slik konsern vil slike tall forandres hver dag. På samme måte som aksjekursen ble tatt bort mener jeg slik blir for vanskelig å holde oppdatert. —Helland 30. aug 2009 kl. 22:27 (CEST)

Ferske oppdateringer er opphavsrettsbrudd[rediger kilde]

Nye oppdateringer til artikkelen er klippet - noe nær ordrett - fra DnB NOR's årsrapporter og informasjonssider. Det er derfor all grunn til å advare. Det kan se ut som en bruker fra innsiden av DnB-organisasjonen har lagt inn dataene i beste mening, men det er likevel Copy Violation. Vi må be om at stoffet omarbeides tilstrekkelig!

Eksempler:

"Selskapet tilbyr privatpersoner og institusjoner i det norske og svenske sparemarkedet nasjonale og internasjonale kapitalforvaltningstjenester. I Norge drives virksomheten under merkenavnene DnB NOR og Postbanken." (fra https://www.dnbnor.com/portalfront/nor_com/aarsrapport/2009/pdf/liv_kapitalforvaltning.pdf)

"Storkunder og internasjonal har ansvar for konsernets betalingstjenester, herunder cash management-tjenester, for alle kunder i Norge og ved konsernets internasjonale enheter." (fra https://www.dnbnor.com/portalfront/nor_com/nedlast/no/2010/4/arsrapport_2009_dnb_nor_2.pdf) - - 178.232.189.75 13. aug 2010 kl. 18:27 (CEST)

Røeggen[rediger kilde]

Røeggen-saken bør nevnes. https://www.forbrukerradet.no/pressemelding/roeggen-beseiret-gigantene/ Dette usignerte innlegget ble skrevet av 51.175.148.44 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)