Diskusjon:Collaborative virtual environment

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Patroller --> Vi er flere som jobber sammen på dette dokumentet og trenger overskriftene for å unngå redigeringskollisjoner. Det kommer tekst under hver overskrift dersom du gir oss tid til faktisk å legge inn teksten før overskriftene slettes. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Line studine (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Regner med at denne var til meg. Melding mottatt. Helt i orden. Jeg får opp slike feil i ekstern programvare som søker på slike feil, men jeg har satt artikkelen på vent nå. Siden det er så mange bidragsytere på samme tid er det sannsynligvis den eneste muligheten å ha små redigeringer for å unngå "redigeringskollisjon". – Kristian Vangen (d) 15. feb 2011 kl. 13:17 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Collaborative virtual environment. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jan. 2021 kl. 20:50 (CET)[svar]