Diskusjon:Charles de Gaulle internasjonale lufthavn

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Charles de Gaulle internasjonale lufthavn. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. des. 2017 kl. 01:16 (CET)[svar]

Tidligere «Ruter og selskaper» - fjerne referanseløse lister?[rediger kilde]

Er det påtide å fjerne alle listene i Charles_de_Gaulle_internasjonale_lufthavn#Ruter_og_selskaper? Tabellene ser i hovedsak ut til å være fra 2012 eller tidligere [[1]] og er helt uten referanser. Dette hadde jeg ikke festet lit til og ser ikke ut til å være særlig informativt. Slike destinasjonslister må da også ha en dato for når de var riktige for å ha noen historisk informasjonsverdi. Finner heller ingen slik liste i den franske artikkelen. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 18. mar. 2018 kl. 14:11 (CET)[svar]

Personlig ville jeg anbefalt å bare ha lister over det som er der varig, altså terminaler, rullebaner, buss- og t-banestasjoner, restauranter og varige kunstinstallasjoner (samt evt. gallerier). Hva ruter og avganger angår, bør man henvise til flyplassens egne sider.
Begrunnelse ? Helt enkelt det åpenbare behov for konstant tilsyn de nåværende listene vil ha behov for, og en enkel henvisning til at vi ikke har et krav til så konstant og rask oppdatering som noe sånt trenger: Vi er et leksikon, ikke et reisebyrå.
Ærbødigst: Autokefal Dialytiker (diskusjon) 8. mar. 2019 kl. 04:47 (CET)[svar]
Jeg henger meg her på mitt eget innlegg, for å videre foreslå at den som fjerner listene, ikke fjerner overskriften, men setter inn (for eksempel) noe sånt som det følgende:
"En liste over selskaper og destinasjoner er noe som krever så konstant tilsyn for mulig oppdatering at det ikke er praktisk for oss i Wikipedia å sette opp en sånn liste her.
Følgelig vil vi her rett og slett henvise til flyplassens egne sider, som vi linker til lenger nede på denne siden.
(Med tiden vil vi likevel vurdere å ha en liste som begrenser seg til flyplassene det flys til, uten informasjon om tider og selskap. Denne listen vil da begrense seg såpass at den vil vi kunne holde noenlunde oppdatert, og den sier da noe om hva slags trafikkmønster som er typisk for den aktuelle flyplassen.)"
Denne teksten, sammmen med overskriften, vil da gi folk en fornuftig peker til et websted som vil være langt mer oppdatert enn vi noensinne ville kunne klare. I den tekstens andre setning (som nå skrevet) bør man også legge inn en internlink til eksterne lenker, som da naturligvis må få et anker innlagt.
Min signatur: Autokefal Dialytiker (diskusjon) 8. mar. 2019 kl. 11:31 (CET)[svar]