Diskusjon:Bygger’n

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Bygger'n»)

Kjeden er, såvidt jeg vet, eid av E. A. Smithkonsernet. --MHaugen 10. okt 2007 kl. 23:20 (CEST)

Ja det er vel egentlig Bygger'n Norge AS, som eier kjeden, men Smith konsernet eier vel egentlig Bygger'n Norge AS. Dette vil jeg se mer på i artikkelen. Er egentlig litt usikker på hvordan det bør utformes, men Smith eier ikke kjeden direkte.--Harry Wad (HTM) 10. okt 2007 kl. 23:29 (CEST)
  • Butikkene er skilt ut i egen liste, Liste over Bygger'n-butikker, men alle butikkene er omdirigert til hovedartikkelen Bygger'n. Siden Bygger'n er notabel er jo også butikkene det, det er jo de som gjør den notabel. Men en butikk alene er har ikke leksikalsk verdi stor nok så derfor har jeg opprettet artikler for alle butikkene og omdirigert dem hit. Da vil de som prøver å opprette en enkel butikk få beskjed om dette. Virker det greit?--Harry Wad (HTM) 11. okt 2007 kl. 06:55 (CEST)
    • Hei, Harry. Honnør for innsatsen; men jeg er usikker på om en liste over butikker er leksikonstoff. Kan vi tenke oss tilsvarende artikler med Liste over Platekompaniets butikker, Liste over Felleskjøpets butikker, Liste over Byggmakkers butikker? Jeg tror jeg sier nei til slike artikler/lister. Kjeden som sådann er utvilsomt leksikonstoff, men neppe utsalgene. Mvh --MHaugen 11. okt 2007 kl. 08:24 (CEST)
      • Det er jo utsalgene som gjør kjeden, ingen butikker ingen kjede. Alle butikkene er vel alene ikke notable derfor ei liste. Felleskjøpets butikker er vel muligens et meget dårlig eksempel, for de fleste av dem er vel notable alene, ofte med en lang og historisk verdi, både lokalt og nasjonalt. Jeg skal heller ikke utelukke at noen av Bygger'n butikker ikke alene er notabel, men med en liste som dette kan de henvises dit. Ikke glem at noen butikker kan ha en meget lang historie og kan ha en leksikalsk verdi.--Harry Wad (HTM) 11. okt 2007 kl. 08:39 (CEST)
        • BTW, vi lager lister over fiktive figurer i spill og tegneserier, pluss mye mer. Dette så vi "slipper" å lage artikler om dem.--Harry Wad (HTM) 11. okt 2007 kl. 08:45 (CEST)
  • Har tatt med avsnittet "Sortimang", men nevner bare hovedgrupper ikke varemerker. Jeg ønsker ikke et reklamepreg på artikkelen så jeg tror det er best at vi unngår dette. --Harry Wad (HTM) 11. okt 2007 kl. 06:48 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Bygger’n. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. jan. 2022 kl. 03:17 (CET)[svar]