Hopp til innhold

Diskusjon:Bryn kirke

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Avsnittet: Nei til homofile prester bør flyttes til en annen artikkel. dette er en artikkel om kirkbygget og dets historie.--Nina 12. mar 2007 kl. 17:00 (CET)

Nei, artikkelen må også omhandle menigheten. Denne nyheten har lokal interesse i tillegg til den generelle debatten. --SOA 12. mar 2007 kl. 17:03 (CET)
Kirkeartiklene har for det meste vært rent arkitektoniske. I noen er det skrevet lister over prester, og noen har en mer historisk del. Om du vil ha med dette så må det skrives mer om menigheten og dens historie noe som vil avvike fra andre kirkeartikler. I Kategori:Kirker er det spesifisert at arkitekturen er det vesentlige. Dette er en sensasjonsnyhet og det bør hellet skrives en egen artikkel om den aktuelle presten og lenke til den fra kirkeartikkelen. For meg se det ut som det er en tilfeldighet, uten at jeg har lest mer om den, at denne saken kommer frem i tilknytning til dette kirebygget. Det er mer en sak knyttet til Den Norske kirke og dens ansettelsespraksis og til den aktuelle biskopen. --Nina 12. mar 2007 kl. 17:10 (CET)
Stoffet er fjernet da det hører hjemme i en artikkel om menigheten. — Jeblad 12. mar 2007 kl. 17:31 (CET)

Begynn en diskusjon om siden «Bryn kirke»

Start en diskusjon