Diskusjon:Bravida

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Bravida[rediger kilde]

Kvalifiserer ikke denne til en del tagger som ber om mer hjelp til artikkelen? evt. "_svært_ mangelfull" tag på artikkelen?

Her står ingenting om når og hvordan selskapet oppstod, hvordan det kom til å havne i Telenors eie, hvorfor det er både Svensk og Dansk, men likevel endte opp hos Telenor / ble drevet frem av Telenor evt. og hvordan et så stort selskap plutselig vokste fram.
Nunamiut (diskusjon) 23. des 2012 kl. 11:40 (CET)

Typisk egenprodusert reklameartikkel, som ikke engang er blitt oppdatert etter som firmaet har endret seg. Bær artikkelen fjernes?

Fjernet løst prat

På disse teknikkområdene leverer selskapet både spesialisttjenester og helhetsløsninger, fra design og prosjektering til installasjon, drift og vedlikehold. På en del steder er alle installasjons- og servicefagene representert, elektro, rør og ventilasjon. På andre tilbys et eller to fagområder fra lokale medarbeidere, mens andre områder tilbys fra andre avdelinger i regionen.

Vennlig hilsen Erik d.y. 18. jun. 2021 kl. 22:34 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Bravida. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 07:28 (CEST)[svar]