Diskusjon:Brasília

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Om artikkelen[rediger kilde]

Denne artikkelen er basert på ein del av ei semesteroppgåve gjeve i modul B i AfrikastudietNTNU i Trondheim. Oppgåveteksten var slik: «Forklar de ulike sammenhengene mellom miljøendringer og migrasjon, samt hvilke årsaker (grunnledende og utløsende) som spiller inn. Diskuter anvendbarheten av begrepet miljøflyktning i forhold til politisk økologi. Bruk eksempler. Oppgaven teller 30% av den totale karakteren. Omfang: 7-10 sider.»

Oppgåvesvaret fekk karakteren B.

Med utgangspunkt i svarteksten har eg laga ulike artiklar, i tilleg til denne Årsaker til migrasjon, Tvungen migrasjon og Politisk økologi. Det vil nok likevel vera mykje arbeid att for å gjera artikkelen like nøytral, leksikal og omfattande som ein god Wikipedia artikkel bør vera. Det som bør jobbast med er:

  • Sløyfe unødig prat.
  • Betre og fleire wikilinkar.

---Dittaeva 2. jun 2004 kl.17:51 (UTC)


Brasília eller Brasilia?[rediger kilde]

Ser at SNL, samt spansk og fransk Wikipedia benytter Brasilia. Ser ikke hvorfor vi skal være mer jålete enn spanjoler og franskmenn, så jeg endrer det til Brasilia, for å få litt debatt om temaet. Forhåpentlig kan man da lande på en konsensus om hva som er rett på norsk, jeg stiller meg egentlig åpen! Dette usignerte innlegget ble skrevet av Avien (diskusjon · bidrag) 9. aug 2012 kl. 14:08 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg anbefaler å ta diskusjonen først. Jeg tilbakestiller uansett din flytting, da du må benytte flytt-funskjonen (under pila til venstre for søkeboksen) for å ikke miste hele redigeringshistorikken. - mvh 4ing (diskusjon) 9. aug 2012 kl. 14:13 (CEST)