Diskusjon:Borrefunnet

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Jeg foreslår at denne artikkelen gis nytt navn. Innenfor arkeologifaget refereres aldri til «Borreskipet». Grunnen er at det ikke eksisterer lenger, og at de få spor som ble funnet av det er så dårlig dokumentert at vi aldri vil få noe godt bilde av hvoprdan det har sett ut. De gjenstandene som ble reddet fra funnet går alltid under betegnelsen Borrefunnet. Og det har sannelig satt spor etter seg i faget. Kan noen derfor skifte navn på denne siden, så kan jeg plukke det relevante fra avsnittet i Borrehaugene og flytte det over. Så har jeg en god del annet som kan legges inn her i tillegg. Hilsen Colliekar 9. okt 2011 kl. 18:51 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Borrefunnet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 06:44 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Borrefunnet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jun. 2018 kl. 19:15 (CEST)