Diskusjon:Bjarne Håkon Hanssen/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Lønnsnemnda[rediger kilde]

Dersom ingen kommer med noen referanser til at "mye tyder på at han var under press fra LO" sletter jeg den setninga og den etter. Den etter tror jeg jeg kommer til å slette uansett, den har ikkeno i denne artikkelen å gjøre, som jeg ser det. bombadil 7. des 2006 kl. 16:22 (CET)

Hærverk[rediger kilde]

Hva er meningen med dette hærverket[1]? Dette er en stor sak i media. Spør du meg er det en viktigere sak at Hanssen bruker stillingen sin til å skaffe fordeler for venner som presidenten i Legeforeningen sier det enn at Hanssen bruker Snåsamannen og kommer med sleivete kommentarer på Skavlan, som står i artikkelen. Saken har ført til massiv kritikk fra Legeforeningen, opposisjonen, medlemmer av regjeringspartiene og til og med statsministeren. Noen av SVs stortingsrepr. har til og med sagt at Hanssen bør gå av. Lilletinget 21. jun 2009 kl. 19:27 (CEST)

WP er ikke dagsavis! Et leksikon skal ha en viss avstand til det som skrives om - det blir ofte bedre proporsjoner i artikler når sensasjonen er krympet. Bjørn som tegner 21. jun 2009 kl. 20:29 (CEST)
Jepp, støttes 100%, dette er et leksikon. Om en tid når alle fakta er på bordet osv så kan det passe å legge det inn hvis det fremdeles er av leksikalsk interesse. KEN 21. jun 2009 kl. 20:38 (CEST)
Det kan hende det er viktig selv om det har stått i Blabla. SOA 21. jun 2009 kl. 20:52 (CEST)
La oss få det på en sommers avstand og så tenke oss om igjen. Lilletinget skriver at det vakte "sterke reaksjoner" - tja, det gjorde det vel ikke. Det stod på trykk i Vg og spredde seg litt (som de fleste nyheter gjør), men var ikke lenger noe temae tter en dag eller så. Å si at det vakte "sterke reaksjoner" er både subjektivt og utvilsomt ikke korrekt. Bjoertvedt 21. jun 2009 kl. 21:39 (CEST)
Hvis ikke det vakte noen reaksjoner så er det fritt fram for oss andre åsså. Når du blåser av elendigheten i helsevesenet og sier at bevilgningene har økt de siste årene i forhold til forrige regjering og påstår at sykehusene har ansvaret men så ringer sykehuset og skjeller ut legene fordi kameraten din ikke får god nok behandling da må det være noe som er skrudd skjevt sammen i hodet til Bjarne Haakon Hanssen. SOA 25. jun 2009 kl. 21:03 (CEST)
Jada, det er valg til høsten. Dermed vil alle som mener noe, skjerpe tonen i håp om å bli hørt, og alt som kan brukes i en retning, havne på sølvfat hos journalister på jakt etter et scoop. Samma for meg hvem partifarge som havner på glattisen - vi må prøve å se hva som betyr noe for leksikonet om noen år. Dette kan bli en setning eller to, men senere i så fall. Bjørn som tegner 25. jun 2009 kl. 22:08 (CEST)