Diskusjon:Bjørnheim borettslag

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

PLassering[rediger kilde]

Hvor dette borettslaget er plassert, synes å være omstridt. Om man ikke har konkrete, pålitelige, skriftlige referanser for plassering, bør man la saken være i fred. Asav (diskusjon) 11. okt. 2014 kl. 07:40 (CEST)[svar]

Her kan jeg ha tolka kilder feil, det var ikke glassklare for å si det slik. Her har det vært noe flytting av bydelsgrenser, men om det innebærer omdefinering av områder har jeg ikke klart å finne ut. Har bedt brukeren som starta å endre å komme hit, vi skal nok finne ut av dette på andre måter enn å tilbakestille slik en ip-adresse gjorde. Jeg starter med å se på hver enkelt av de endringene ble ønsket. --Dyveldi ☯ prat ✉ post 11. okt. 2014 kl. 12:59 (CEST)[svar]
Nå kan Bruker:Bjørnheim se hva jeg har gjort og start med denne diffen (en diff er differansen/forskjellen mellom teksten i to versjoner av en artikkel) her lå ønske om 5 endringer og så trykker du på «neste endring» flere ganger.
Jeg fjerner først (1) Furuset siden det fint kan være tvilsomt, men jeg klarte ikke å finne områdekart over Høybråten så lot jeg være å sette det inn (jeg bor ikke i området, er ikke kjent og er helt avhengig av å finne referanser før jeg skriver). Det ser også ut til å ha vært flyttet noen bydelsgrenser i dette området etter at den kilden jeg brukte ble laget. I FURUSET SENTEROMRÅDE (Rapport nr 1/2009 Analyse&Strategi) side 9 avsnitt Kort beskrivelse av bydel Alna fremgår «Bydelen er dannet av de tidligere bydelene Hellerud (unntatt Trasop) og Furuset (unntatt Høybråten) » hvilket tyder på at Høybråten tidligere lå i Furuset.
Deretter (2) så jeg på kirka og det fremgikk såvidt jeg forstod av vandringsbeskrivelsen, men jeg synes at begge opplysningene (kirka og at det ligger på sørsiden av veien) bør med.
Så kom (3) endringen om blokkene, det tok jeg inn igjen, klar forbedring av språket!
Til slutt (4) lot jeg være å ta inn «Dette området er altså det som opprinnelig ble kalt Høybråten. » fordi setninger med «altså, fordi, mv» er en logisk slutning (uten at akkurat denne setningen er en stor katastrofe, tvert om, og den kom vel inn som argumentasjon for å bytte ut Furuset med Høybråten?). Slike argumenter hører typisk hjemme på artiklers diskusjonssider (med mindre vi siterer en referanse som sier det).
Når det gjelder (5) kategori så er det sikkert bare en misforståelse at den forsvarnt.
Jeg har underveis merket meg at Høybråtenveien ikke har egen artikkel, men det har et par av de tilgrensende veiene, se Spesial:Lenker_hit/Høybråtenveien. Kanskje lurt å gjøre noe med. Jeg slet litt med å finne ut hvilket område/r veien lå i, se Høybråten (Oslo), Furuset, Bydel Alna og Bydel Stovner. Kanskje lettere hvis noen klarer å lage en veiartikkel om Høybråtenveien?
Håper dette ser bedre ut nå, startpoenget var tross alt å få fjernet {{relevans}}-merket på artikkelen, det hadde stått i 1,5 år og det var på tide å enten slettenominere eller få gjort noe med artikkelen. Jeg overvåker denne siden så jeg får beskjed hvis det skjer noe her, hvis noen av de involverte (ip-er eller brukere) ønsker å spørre meg om noe på andre sider så skriver du [[Bruker:Dyveldi]] på diskusjonssiden og jeg vil få et "ping" en notification og skal forsøke å ile til (jeg iler langsomt og kommer så fort jeg har tid). --Dyveldi ☯ prat ✉ post 11. okt. 2014 kl. 13:54 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Bjørnheim borettslag. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2019 kl. 06:53 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Bjørnheim borettslag. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. jul. 2023 kl. 10:30 (CEST)[svar]