Diskusjon:Bjørn Helge Riise

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Bjørn Helge Riise klar for Fulham[rediger kilde]

Bør man ikke vente med å endre artikkelen til at han er Fulham-spiller osv., før det er endelig bekreftet av Lillestrøm, og ikke minst Riise selv? Det er da voldsomt så kjappe noen skal være på labben (ref. Michael Jackson) med endringer basert på rykter (selv om rykter presentert på denne måten i avisene gjerne viser seg å være sanne). Trodde dette var et leksikon, ikke en nyhetstjeneste? LSKs side har ingenting om saken ennå (selv om folk som oppdaterer der kan være på ferie...). Dessuten er det vel litt døyt å skrive at han «spiller for Fulham» allerede, han har jo ikke spilt én eneste kamp for dem ennå ;-) Øystein Liland 19. jul 2009 kl. 16:50 (CEST)

Jo, vi er ikke en dagsavis, som du sier, og noen er så ivrige at de ikke kan vente til Titanic møter isfjellet før de har skrevet at skipet har sunket. Finn Bjørklid 19. jul 2009 kl. 17:04 (CEST)
Enig, vi bør ha det som hovedregel at en evt. overgang skal bekreftes av begge klubbene før informasjonen kommer inn i artikkelen. Mvh Beagle84 19. jul 2009 kl. 17:18 (CEST)
Føljetongen om Bjørn Helge fortsetter: Fortsatt er det noen som vil ha ham som Fulham-spiller, enda han ennå ikke har signert (de har jo ikke draktnummer å putte i artiklen engang). Han gjenomgikk legesjekk i går (20. juli) og besto mest sannsynlig den, og skal så inn i forhandlinger om personlig kontrakt og deretter signere, etter at Fulham og Lillestrøm har blitt enige og signert overgang. Når han blir presentert av Fulham, med drakt og nummer, evt. sier selv han har skrevet under, da kan artikkelen endres til at han «spiller» for Fulham (anførselstegnene fordi han selv ved underskrift ikke har spilt én eneste kamp for dem....) Ikke selg Bjørn(en) før den er skutt (har signert)! Øystein Liland 21. jul 2009 kl. 11:41 (CEST)