Diskusjon:Berg videregående skole

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Død lenke[rediger kilde]

Under automatisk robotkjøring blei det oppdaga at følgende eksterne lenker var ødelagt. Vennligst sjekk om disse lenkene faktisk er ødelagt, og fiks eller fjern dem om det er tilfellet.


JhsBot * 19. mai 2006 kl.15:43 (UTC)

Alumni[rediger kilde]

Blant alumni vil jeg nevne Kjell Hillveg födt 1943, 3. mai (en dag yngre enn meg). Han tok ikke artium sammen med oss 1961. Han byttet til realskoleeksamen og var syk et år. Eller omvendt.

Vi var fire parallellklasser da vi gikk ut 1961 og av elevene var to olympiadeltagere 1960 i Squaw Valley, Svein Erik Stiansen og Liv Christiansen (Jagge). Harald Eriksen i min klasse ble professor i odontologi og var en fremragende skilöper. Jon Skolmen kom til Berg fordi skolen hadde fransklinje. Han ble beste venn med Berndt Sten som ble trombonist og döde ung. Roy Hellvin (riktig navn?), jazzpianist, var ekstra ung, födt 1944. Akkompanjerte Monica Zetterlund senere. Jon Skolmen var den eneste som ikke delto i organisert russefeiring. Han var litt eldre.

En fransklärer (ikke min) skrev Voivoi,sameinspirert norsk melodifestivalvinner på slutten av femtitallet. Vår fysikklärer Hans Råstad var utrolig. Ung og ganske blyg. Han var 26 år da han fikk oss og da resultatet i fysikk etter tre år ble ca halvparten M (Meget godt) sa han: "Jeg forstår ikke dette. Jeg tror ikke at dere er spesielt begavet."

Flere av mine gamle venninner er födt på Berg skole under krigen.

Hilsen Kirsti Jynge Wallén Nyköping, Sverige

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 6 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Berg videregående skole. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 23:52 (CEST)