Diskusjon:Benny Morris

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne artikkelen var sjokkerende lite reflektert. Benny Morris har opp gjennom tiden vært en av de beste kildene til kunnskap om midtøstenkonflikten, men blir her omtalt som en hjernevasket tulling. Sjokkerende.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.48.214.64 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg synes artikkelen er ganske presis, selv om den kunne vært ryddigere. Benny Morris har virkelig kommet med sjokkerende uttalelser som ikke kan karakteriseres som annet enn rasistiske. Se http://www.logosjournal.com/morris.htm Han har møtt sterk kritikk av de andre nye historikerne som Ilan Pappé og Avi Shlaim, som betegner Morris' ideologiske snuoperasjon som patologisk. Wotoe (diskusjon) 6. jun 2012 kl. 18:19 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Benny Morris. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. jan. 2024 kl. 23:13 (CET)[svar]